Dodaj do ulubionych

Program do czyszczenia rejestrów.

IP: *.ghnet.pl 07.11.11, 12:48
Szukam dobrego programu do czyszczenia rejestrów windows Vista, jest tego trochę ale prawdę mówiąc mr google i dobre programy są mało wiarygodne w tym temacie. Na chwilę obecna mam coś co się nazywa CCleaner z Piriform ale kompletnie sobie nie radzi z rejestrami.
-
-
----www.fotowy.pl-----
Obserwuj wątek
    • 1u Re: Program do czyszczenia rejestrów. 07.11.11, 13:16
      Vista Manager 4.1.4:>:>
    • Gość: Kolobos Re: Program do czyszczenia rejestrów. IP: *.zask.pl 07.11.11, 13:41
      Po co chcesz czyscic rejestr? Predzej cos zepsujesz niz zyskasz.
      • 1u Re: Program do czyszczenia rejestrów. 07.11.11, 13:44
        no właśnie lepiej zrobić kopię :>
        • lemari Re: Program do czyszczenia rejestrów. 07.11.11, 14:05
          skasowanie nawet kilkuset wpisów (z reguły taki jest skutek działań) nie przynosi widocznej poprawy wydajności
          • Gość: baribari Re: Program do czyszczenia rejestrów. IP: *.ghnet.pl 07.11.11, 15:43
            przeczytałem sobie dokładnie ten artykuł, bardzo serdecznie dziękuję
            • bulczanka Re: Program do czyszczenia rejestrów. 07.11.11, 15:57
              CCleaner. Pozwala robić kopię.
              • m.gregor Re: Program do czyszczenia rejestrów. 07.11.11, 16:38
                Ty nadal nie rozumiesz, ze 'czyszczenie rejestrow' (i nie rejestrow tylko rejestru) nie ma kompletnie zadnego sensu i na pewno nie pomoze a moze zaszkodzic?
    • Gość: jur Re: Program do czyszczenia rejestrów. IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 09:25
      m.gregor zapewne ma rację. On zawsze ma racje juz tego kilkakrotnie doświadczyłem. Ale czasami nie chodzi o oczyszczenie rejestru ze zbędnych wpisów, a o usuniecie konkretnych pozostalosci w rejestrze ( nie zawsze o wiadomej nazwie ) !! Wiec pytanie jak najbardziej zasadne, odpowiedzi od fachowcow oczekujemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka