Dodaj do ulubionych

OpenOffice.org Calc - pisanie tekstu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 21:10
Arkusz Kalkulacyjny. W pierwszej komórce piszę słowo małymi literami np. komputer. W drugiej komórce piszę słowo KomputeR (duża litera pierwsza i ostatnia). Jak przejdę do trzeciej komórki to słowo KomputeR w drugiej komórce zamienia się automatycznie, jak ten z pierwszej tj. komputer. Poprawianie nie pomaga. W menu Narzędzia/opcje nie potrafię znaleźć ustawienia, tak by słowo KomputeR pozostało tak jak napiszę. Proszę o wskazówkę, gdzie w opcjach mogę to wyłączyć. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: OpenOffice.org Calc - pisanie tekstu 10.11.11, 21:42
      Nie pomogę, bo w Libre 3.4 nie mam takiego efektu, a nie chcę się cofać,
      żeby sprawdzić. Może już kiedyś zatwierdziłeś taką poprawkę?
      • Gość: gość AB Re: OpenOffice.org Calc - pisanie tekstu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 21:47
        Mam ten problem od początku. Program wersja OpenOffice.org 3
        • wariant_b Re: OpenOffice.org Calc - pisanie tekstu 10.11.11, 23:14
          Znalazłem w starych zasobach Ooo 3.01 - ale też nie mam podobnego efektu.
          Może jakaś nietypowa wersja, albo z dodatkowymi słownikami?
          • Gość: gość AB Re: OpenOffice.org Calc - pisanie tekstu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 09:13
            Jeszcze dla uściślenia jest to wersja OpenOffice.org 3.2.1 OOO320m18 (Bulid: 9502)
            • Gość: gość AB Re: OpenOffice.org Calc - Problem usunąłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 09:38
              Z menu Narzędzia/Zawartość komórki/Autouzupełnianie wyłączyłem tą opcję.
              Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
            • wariant_b Re: OpenOffice.org Calc - pisanie tekstu 11.11.11, 09:59
              OK, jest.
              Narzędzia | opcje autokorekty | zakładka Zamień
              Odszukaj na liście komputeR i usuń.
    • raftox Re: OpenOffice.org Calc - pisanie tekstu 11.11.11, 10:45
      spam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka