fugazzi Re: linux w monachium 03.06.04, 13:44 Zieloni są tak samo marginalni jak i Linux. Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
gray Re: linux w monachium 03.06.04, 13:47 ciekawe czy burmistrz jest z partii zielonych oraz jak bardzo marginalnym miastem jest monachium i jak bardzo marginalną jest firma, która wygrała ogólnoeuropejski przetarg? pozdrawiam, gray. Link Zgłoś
fugazzi Re: linux w monachium 03.06.04, 13:50 Ocho, zaczyna się...Cofam mój post:))))))))) Linux űber alles!!! Pozdrawiam, Fugazzi Link Zgłoś
gray Re: linux w monachium 03.06.04, 14:00 a czy ja tak powiedziałem? zadałem ci zwykłe pytanie ponieważ uznałeś linuksa oraz partię zielonych za sprawę marginalną nie zwracając uwagi na to gdzie ten linux ma być wprowadzony oraz kto wydał mu pozytywną opinię. monachium to nie kozia wólka a firma wygrywająca ogólnoeuropejski przetarg to nie budka z koperkiem, przynajmniej moim zdaniem. Link Zgłoś
Gość: głos ludu Re: linux w monachium IP: *.url.equinox.local / 212.85.0.* 03.06.04, 14:36 Wierzymy Ci. Przekonałeś nas całkowicie - Linux jest wielki i opanuje świat. Masz zawsze rację i za to wszyscy Cię kochamy i wielbimy. Prosimy o więcej dowodów na to, że Linux rządzi, Linux radzi, Linux nigdy nas nie zdradzi. Dziś Monachium, jutro Warszawa, pojutrze cały świat! Link Zgłoś
gray Re: linux w monachium 03.06.04, 19:00 ciekawe jak bardzo musisz się denerwować przy, chociażby, wiadomościach na jedynce - przecież oni cały czas tam o czymś informują! to straszne! Link Zgłoś
Gość: bokaj Re: linux w monachium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:14 nic w tym śmiesznego; jak porównuję windowsa i mandrake 10 Off PowerPack, to - biorąc pod uwagę, że to ma być do zastosowań biurowych - oceniam profesjonalnie dopracowanego linuxa jako alternatywę znakomitą - i wielokrotnie tańszą! Ktoś w końcu zaczął liczyć. a że jest to początek - nic dziwnego, że skrupulatni Niemcy, policzyli i przetestowali funkcjonalnie. wyszło to, co każdy prywatny użytkownik linuxa wie: że to jest dla biura alternatywa oszczędna wszędzie tam, gdzie ilość kompów jest znaczna, bo MS wymusza haracz od każdej sztuki... Link Zgłoś