Dodaj do ulubionych

Jaki antywirus najlepszy-darmowy lub inny program

IP: *.aster.pl 30.12.11, 15:33
do uporządkowania i opanowania sytuacji na kompie.
Co chwilę zawiesza mi się komputer :( dokupiłem wczoraj RAMu ale nic to nie dało.

Może polecicie coś sensownego?
Używałem już programu Defragler i CCleaner, nie pomoglo/
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Jaki antywirus najlepszy-darmowy lub inny pro IP: *.zask.pl 30.12.11, 15:36
      Dlaczego myslisz, ze antywirus rozwiaze problem zawieszania sie?
      • Gość: M50 Re: Jaki antywirus najlepszy-darmowy lub inny pro IP: 91.231.123.* 30.12.11, 15:43
        kondenstaory na płycie nie popuchły ?
        • Gość: rudihess Re: Jaki antywirus najlepszy-darmowy lub inny pro IP: *.stk.vectranet.pl 30.12.11, 16:53
          Aleście gościowi zabili ćwieka. Pewnie i tak nie wie o czym mowa.
    • Gość: rudihess Re: Jaki antywirus najlepszy-darmowy lub inny pro IP: *.stk.vectranet.pl 30.12.11, 16:57
      Jeśli nic nie pomogło to znaczy że albo hardware albo system oddał mocz. Mogą to być kondensatory (jak wspomniał poprzednik), może to być dysk, pamięć, kurz, brak pasty pod prockiem, przegrzewa się chipset, zasilacz robi jaja i wiele innych przyczyn.
    • Gość: bajt diagnostyka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.11, 17:42
      jeśli nie masz antywira to może juz zalęgło ci się całe zoo ? Przeskanuj np. Kasperskim i Malwarebytes Anti-Malware. Zamontuj na stałe np. Avast -a albo Mc-Afee.
      • Gość: polowka Re: diagnostyka IP: *.aster.pl 31.12.11, 00:54
        komp sie zawiesza włączam neta, zwłaszcza gg. Na wyłączonym necie jest ok.
    • postomaniac Re: Jaki antywirus najlepszy-darmowy lub inny pro 04.01.12, 09:00
      Avast to chyba jeden z najlepszych i najpopularniejszych darmowych antywirusów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka