Dodaj do ulubionych

Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 18:32
Cześć,
Mam problem z odtwarzaniem materiałów video na stronach Gazeta.tv oraz TVN24/TVN CNBC/TVN Warszawa. Wszystkie inne serwisy mi działają prawidłowo. A akurat na tych nie jestem w stanie odtworzyć nic - albo wyskakuje komunikat o chwilowym braku dostępu, lub się nic nie buforuje. Ale reklamy przed filmami których obejrzeć nie mogę działają prawidłowo.
Próbowałem już na 3 przeglądarkach, 2 komputerach w domu... i nic.
Ma ktoś jakiś pomysł?
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych 29.01.12, 19:28
      TTTM
      poki nie poprawia serwerow nic sie nie zmieni
      • Gość: rafal Re: Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 19:34
        Przepraszam, że nie rozumiem tego skrótu.
        Mógłbym prosić o rozwinięcie ;-)

Ps. Też masz ten sam problem?
        • wariant_b Re: Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych 29.01.12, 19:38
          Ten Typ Tak Ma.
          • Gość: raral Re: Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 19:42
            O dziwo skrót był w słowniku SJP ;-)
            A tak na marginesie mógłby mi ktoś powiedzieć lub zaprzeczyć (choćby na swoim przykładzie), iż jest to jakiś szerszy problem, czy może jestem jakimś "szczęściarzem" który akurat ma ten problem.
            • tiges_wiz Re: Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych 29.01.12, 19:45
              wszyscy maja ten problem i on sie nasila jak wiecej osob chce zobaczyc jakis film na gazecie.
              • Gość: rafal Re: Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 19:48
                Dziękuje. O taką odpowiedź mi chodziło.
                Póki co muszę się więc pogodzić, że jestem "odcięty" od serwisu video na Gazeta.pl oraz TVN.

Ps. Ale co ciekawe TVN Player śmiga bez najmniejszych problemów.
                • Gość: lajosz Re: Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 20:05
                  Nie ma się czym przejmować.
                  Większość tych filmów z gazety możesz znaleźć gdzie indziej np. na Youtube, ale nie tylko.
                  • Gość: rafal Re: Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 20:16
                    Absolutnie się tym nie przejmuje.
                    Zwyczajnie byłem ciekaw dlaczego coś, co jeszcze kiedyś u mnie na komputerze działało, teraz nie chce ruszyć. Nawet nie tak dawno oglądałem jakieś materiały na stronie TVN24, a dzisiaj lipa.
                    Gdyby wina była po mojej stronie to był zrobił reinstalację sytemu, ale skoro to nic nie da, to ich problem że tracą na widzach którzy nie mogą oglądać zamieszczanych materiałów.
                    • tiges_wiz Re: Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych 29.01.12, 21:42
                      > Gdyby wina była po mojej stronie to był zrobił reinstalację sytemu

a jak cie palec boli, to odcinasz rękę.
                      boje sie co sie dzieje jak cie boli glowa :P
                      • Gość: rafal Re: Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych IP: 91.184.161.* 30.01.12, 12:14
                        Może czasami jestem radykalny w działaniach, ale nie aż tak ;-)
                        Ale wróćmy do tematu: Gazeta.tv wiem dlaczego raz działa, raz nie.
                        Wciąż jednak mam problem z filmami video na stronach TVN (np. TVN24). Teraz piszę z komputera w pracy i tu działają (a w firmie na sprzęcie jest masa filtrów, blokad etc.).
                        U mnie na 3 przeglądarkach, i na dwóch komputerach za nic nie działają. Z części wywaliłem nawet wszystkie programy blokujące reklamy typu Adblock, na drugim komputerze nie ma nawet żadnego antiwirusa (bo i tak tamtego komputera nigdy nie używam, i jest piekielnie stary) i lipa. Już nie wiem kompletnie o co chodzi. Kodeki też mam aktualne.
                    • Gość: sam Re: Problem o odtwarzaniem materiałów filmowych IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.14, 22:07
                      Popieram. To samo mam.Kiedyś wszystko śmigało a teraz nic ! TVN zchodzi na PSY !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka