Dodaj do ulubionych

program perfect keylogger

IP: *.radom.vectranet.pl 28.05.12, 22:32
Witam, zainstalowałem sobie na kompie ten program, gdyż chce sie dowiedziec co moj syn wypisuje. Jednak nie wiem jak go uruchomić, wyłączona jest zapora, antywirus, jednak po kliknięciu go w program files nic sie nie dzieje, nie ma zadnej ikony koło zegara. Co zrobic?
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: program perfect keylogger IP: 92.60.133.* 29.05.12, 08:24
      Jeśli nic nie widać to dobrze. Tak ma działać keylogger. Resztę musisz doczytać w helpie do programu.
    • wariant_b Re: program perfect keylogger 29.05.12, 09:20
      Gość portalu: cyn123 napisał(a):
      > Co zrobic?

Rozmawiać z dzieckiem.

Czy chcesz go nauczyć, jak uzyskać hasło do twojego konta bankowego
      i poznać treść twoich postów i maili? Przecież, jak zauważy, że mu coś takiego
      zainstalowałeś zrewanżuje się podobnie. Z dziecięcej ciekawości choćby.
      Oczywiście możesz sobie doinstalować antykeylogger, ale po co takie zabawy?
      • Gość: cyn123 Re: program perfect keylogger IP: *.play-internet.pl 29.05.12, 10:50
        Czemu jak pytac jak cos zrobic, zaraz ktos sie dowali ze to czy tamto, to nie jest forum psychologiczne, wiec albo wiesz jak pomoc to napisz, jak nie to sie nie odzywaj.
        • wariant_b Re: program perfect keylogger 29.05.12, 12:09
          Gość portalu: cyn123 napisał(a):
          > Czemu jak pytac jak cos zrobic...

Ależ z chęcią podpowiem twojemu synowi jak się dostać do twojej poczty
          i konta bankowego, jeśli tylko o to zapyta. Technicznie banalnie proste.
          Chyba, że już pytał i ktoś mu wytłumaczył, bo temat keyloggerów dość często
          pojawia się na tym forum.

Przy okazji - polecam Full Version Remote Edition - żebyśmy wszyscy mogli
          zobaczyć, co syn pisze i w razie czego omówić niuanse informatyczne.
          Być może używa jakichś programów, których nie umiesz obsłużyć.
          www.blazingtools.com/help/bpk/
          • Gość: mufi Re: program perfect keylogger IP: *.home.isko.net.pl 29.05.12, 13:10
            LOL

10/10
        • Gość: Greg Re: program perfect keylogger IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.05.12, 21:45
          Na razie to ty się ośmieszasz, co przedmówcy bardzo delikatnie ujęli w swoich wypowiedziach. Twoje pytanie brzmiało mniej więcej tak: "Pomóżcie - mam wytrych, ale nie umiem się nim nigdzie włamać. Jak to zrobić?". Nie dość, że chcesz się dopuścić rzeczy wątpliwej prawnie (skąd wiadomo, że chcesz go użyć przeciw dziecku, a nie np. szefowi?), to jeszcze piszesz o tym wprost na forum, które mogą czytać różni ludzie, w tym może i twój przyszły (oby niedoszły) "cel"...
    • Gość: belzebub Re: program perfect keylogger IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 29.05.12, 18:22
      A co? Chcesz adres jego laski?
    • leon64 Re: program perfect keylogger 10.06.12, 19:06
      Tato to ja! :-) piszę z kompa od kolegi, nie gniewaj się na mnie za wyczyszczenie konta w banku....... :-))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka