Dodaj do ulubionych

Google chrome - wgląd do haseł.

24.07.12, 10:07
Witam,
chciałam znaleźć hasło, próbowałam zrobić tak, jak radzili na różnych forach, czy filmikach pokazowych, ale moje chrome jest inne. Tzn. klikając w ustawienia (ten klucz francuski w prawym górnym rogu), na liście możliwych opcji nie ma u mnie "Opcje" tylko "Ustawienia" i żadne okienko z opcją "Prywatne" mi się nie pokazuje. Mogę sobie tylko ustawienia zmieniać i poczytać co jest co, ale możliwości zobaczenia wszystkich haseł brak. Czy ktoś może mi pomóc?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lemari Re: Google chrome - wgląd do haseł. 24.07.12, 10:51
      Przewiń stronę w dół, zaawansowane-> prywatne...
      • Gość: nie.mam.tipsow Re: Google chrome - wgląd do haseł. IP: 88.116.8.* 24.07.12, 15:40
        Tak robiłam, ale pod hasłem "Prywatność"->"hasła i formularze" mam to:
        "Włącz autouzupełnianie, by wypełniać formularze internetowe jednym kliknięciem.
        Zarządzaj ustawieniami autouzupełniania"

"Proponuj zapisywanie haseł podawanych w internecie.
        Zarządzaj zapisanymi hasłami"

A po kliknieciu w "Zarządzaj zapisanymi hasłami" pojawia się okienko z informacją o zapisanych i niezapisanych hasłach. Żadnego z tych haseł nie ma. Jest jeszcze okienko, w którym jest polecenie: "Szukaj haseł", mogę tam coś wpisać, ale nie wiem co.
        Czy jest jeszcze inne miejsce w komputerze, skąd mogę hasła wyczytać?
        • lemari Re: Google chrome - wgląd do haseł. 24.07.12, 16:02
          > mogę tam coś wpisać, ale
          > nie wiem co.

Wpisz tam nazwę strony internetowej.
          Czy masz w tej przeglądarce hasła? Możesz się logować na stronach?
          • Gość: nie.mam.tipsow Re: Google chrome - wgląd do haseł. IP: 88.116.8.* 24.07.12, 16:12
            Próbowałam wpisać adres strony www, ale nic się nie dzieje (zatwierdzenie enterem nic nie daje, kliknięcie w OK powoduje zamkniecie okienka).
            Sama przeglądarka działa bez zrzutu. loguję się gdzie chcę. Intryguje mnie, dlaczego w miejscu gdzie inni w narzędziach mają "Opcje" ja mam "Ustawienia", a tych "Opcji" ni widu, ni słychu:/
    • Gość: nie.mam.tipsow Pokombinowałam i... IP: 88.116.8.* 24.07.12, 16:40
      pojawiło się hasło w okienku w ustawieniach. Ale dopiero po tym, jak logując się na fb, kliknęłam w wyskakujące okienko i wybrałam opcję "zapisz hasło". Czy mam rozumieć, że w przypadku stron, przy których ta opcja się nie pojawia oraz gdy nie zgodzę się na zapisanie hasła, owych haseł nie znajdę nigdzie? Sądziłam, że wszystkie hasła sie zapisują tak, czy tak. jak to jest??
      • lemari Re: Pokombinowałam i... 24.07.12, 17:53

>Czy mam rozumieć, że w przypadku stron, przy których ta opcja się nie pojawia oraz g
        > dy nie zgodzę się na zapisanie hasła, owych haseł nie znajdę nigdzie?

Jeśli nie klikniesz "zapisz" to się nie zapisze :).
        • Gość: nie.mam.tipsow Re: Pokombinowałam i... IP: 88.116.8.* 24.07.12, 18:36
          Cóż, okazałam się niepoprawną optymistką;) Bardzo dziękuję za poświęcony mi czas i chęć pomocy:)
          Pozdrawiam
    • Gość: 43 Re: Google chrome - wgląd do haseł. IP: *.tpnet.pl 25.07.12, 07:46
      nie.mam.tipsow napisała:

> Tzn. klikając w ustawienia
      > (ten klucz francuski w prawym górnym rogu), na liście możliwych opcji nie ma u
      > mnie "Opcje" tylko "Ustawienia"

Nawet pisać po polsku nie umiesz. Jak Cię wypuścili z podstawówki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka