Dodaj do ulubionych

upierdliwe Torpedo

• Gość: gosc Re: upierdliwe Torpedo IP: *.084.059.pools.vodafone-ip.de 27.05.15, 22:28
      zajrzyj do menadzera plikow i tam wylacz go pierw skoro nie widzisz ze w pürawym dolnym rogu w aktywnych aplikacjach ci chodzi .ok i mazs klopot z glowy a jesli nie dasz rady radze pouczyc sie pierw o kompie woecej zanim go wypieprzysz na smietnik . nie samym klikaniem czlowiek zyje jesli czegos chcesz uzywac poprawnioe naucz sie wszytskiegoi wtedy nei bedziesz mial propblemow istnieja jeszcze 3 mozliwosci do deinstalacji wszystko da sie wxyzcy<ascic i uzsunac cokolwiek by sie nei zainstalowalo na kompie takl to dziala ale trzeba tez wiedzic co i jak . regedit msconfig i jeszcze inne mozliwosci ale dla ciebie laika nie dadza ci nic na przyklad w DOS ok.baw sie dalej .
    • arden4444 Re: upierdliwe Torpedo 18.12.15, 22:15
      Ja MIAŁEM tak samo ale wystarczy włączyć menadżer zadań kliknąć (Alt+Ctr+Delete) potem kliknąć procesy i tam znaleźć proces Torpedo.Exe*32 i poprostu zaznaczyć ten proces i kliknąć zakończ proces.Wtedy można już to spokojnie odinstalować.
    • thanathos4 Re: upierdliwe Torpedo 19.12.15, 12:02
      Jeśli zatrzymanie procesów nic nie daje i nadal program działa to usuń go z rejestru a jeśli i tutaj operacja się nie powiedzie uruchom komputer w trybie awaryjnym i ponownie przejdź do rejestru aby usunąć wspomnianą aplikację. Podczas pracy z rejestrem musisz być jednak bardzo ostrożny ponieważ możesz uszkodzić system. W razie problemów polecam nasz serwis einformatyka.com.pl/index.php?X=Naprawakkety
    • euros52 Re: upierdliwe Torpedo 02.03.16, 19:39
      Serwus
      Otwórz Menedżera Zadań, znajdź Torpedo-kliknij zatrzymaj, lub wyłącz. Nie zamykaj Menedżera, lecz zminimalizuj. Wejdź w odinstalowywanie programów-odinstaluj torpedo,-całkowicie, zamknij obydwa programy i po kłopocie.
      W razie pytań -odpowiem
    • Gość: annonymus poland Re: upierdliwe Torpedo IP: *.tktelekom.pl 30.03.16, 14:56
      ja nie moge powiem tyle to nie bylejaki program
    • Gość: Arkadiusz Re: upierdliwe Torpedo IP: 5.134.65.* 11.04.16, 19:50
      Udało mi się to dziadostwo usunąć to jest naprawdę łatwe.To tak wchodzisz w menadżera zadań i klikasz procesy.wyszukaj plik Torpedo.exe czy coś takiego i zakończ ten proces.Zamykasz menadżera i usuwasz ten program lub niszczysz za pomocą antywirusa o ile masz taką funkcję. To tyle : )
      Arkadiusz
    • Gość: magnesik Re: upierdliwe Torpedo IP: *.centertel.pl 26.10.16, 12:37
      Używam ten program od wielu lat. Za 12 zł. masz 30 GB do pobrania to jest około 40 filmów lub 30 po 1 GB. ściągnąłem i obejrzałem ponad 200 filmów. Płacę przelewem i nie miałem żadnych problemów. Jedyny kłopot to taki, że nie ma wszystkich filmów, jakie bym chciał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka