yaga77 09.07.04, 17:33 Gdzie znaleźć zakładkę Procesy w Windows 2000 ??? (Chodzi mi o tą, która znajduje się w Windows XP w Menedżerze zadań) dzięki yaga Link Zgłoś Obserwuj wątek
jot-23 Re: POMOCY!!! Gdzie procesy??? 09.07.04, 17:37 yaga77 napisała: > Gdzie znaleźć zakładkę Procesy w Windows 2000 ??? > (Chodzi mi o tą, która znajduje się w Windows XP w Menedżerze zadań) > > dzięki > yaga zniknely zakladki? double-click na ramce... Link Zgłoś
yaga77 Re: POMOCY!!! Gdzie procesy??? 09.07.04, 17:46 chyba za bardzo nie rozumiem... chodzi o to jak znaleźć procesy, które w Windows XP wyświetlają się w Men. zadań. W Windows 2000 w Men. zadań wyświetlają się otwarte programy ale nie systemowe procesy. O nie właśnie mi chodzi: jak je znaleźć??? Link Zgłoś
jot-23 Re: POMOCY!!! Gdzie procesy??? 09.07.04, 17:51 yaga77 napisała: > chyba za bardzo nie rozumiem... > > chodzi o to jak znaleźć procesy, które w Windows XP wyświetlają się w Men. > zadań. > W Windows 2000 w Men. zadań wyświetlają się otwarte programy ale nie systemowe > procesy. O nie właśnie mi chodzi: jak je znaleźć??? eee ... xp i 2000 wygladaja tak samo (xp ma dodatkowo zakladke networking)... jezeli po nacisnieciu ctrl-alt-del i przejsciu do "task manager" nie widzisz zakladek, to zakladam ze zostaly "schowane", aby je przywrocic trzeba double- clicknac na ramce... Link Zgłoś
Gość: loki Re: POMOCY!!! Gdzie procesy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.04, 17:46 Ctrl+Alt+Delete menadżer zadań Link Zgłoś