Dodaj do ulubionych

GIF [?] Pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:34
Sciagnałem piosenke, lecz ona jest w formacie .gif (obraz gif) ale jak to
zrobić, żeby ją odsłuchać, bo jak dwa razy klikam to mi wyskauje Paint i
pisze ze nie mozna zobaczyc podgladu :(

Bardzo prosze o POMOC ..............................
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: GIF [?] Pomocy IP: *.acn.pl 19.07.04, 21:45

zapewne wystarczy zmienic rozszerzenie z gif na mp3
      • Gość: marcin Re: GIF [?] Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 21:47
        No włąsnie próbowałem i nic :( nie chce sie zmienic . wpisuje .mp3 i nic :(:(:(
        • Gość: mgregor Re: GIF [?] Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:08
          Wpisz wav, ogg, mpc. Poprobuj!
        • Gość: fan myie2.com Re: GIF [?] Pomocy IP: 83.168.96.* 19.07.04, 22:09
          zamień rozszerzenie na txt i otwórz wordem. Zobaczysz na początku szereg
          dziwnych znaczków. Jeśli będzie tam pisało GIF to znaczy że tak właściwie to
          jest gif.
          • Gość: marcin Re: GIF [?] Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:11
            w ogole rozszerzenia nie da sie zmienic recznie :((((

Juz wszystko wyprobowałem :((((
            • Gość: fan myie2.com Re: GIF [?] Pomocy IP: 83.168.96.* 19.07.04, 22:14
              Jak się nie da, zaznacz myszką i zrób rename
              • Gość: fan myie2.com Re: GIF [?] Pomocy IP: 83.168.96.* 19.07.04, 22:16
                Ty, a może ty masz "ukryj rozszerzenia???
                • Gość: mgregor Re: GIF [?] Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 22:32
                  Wlasnie o tym samym pomyslalem. Moze ma podwojne rozszerzenie w stylu:
                  tytul.mp3.gif ? Wtedy wystarczy usunac .gif i juz :-)
              • Gość: galwa Re: GIF [?] Pomocy IP: *.acn.pl 20.07.04, 11:38
                widok -> opcje folderow -> widok -> ukrywaj rozszerzenia plikow znanych typow

ostatnia opcje musisz odznaczyc... tzn skasuj tego ptaszka :)
                • Gość: marcin Re: GIF [?] Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 11:43
                  No w koncu sie udało ale troche mi to czsu zajelo bo tekest byl po angielsku i
                  sie dowiedzialem ze trzeba wpisac .exe jak sie ten plik zaczyna sciagac .
                  Otworzylem to OK i powstal folder w ktorym byly piosenki :))

Troche to bylo skompikowane a dzieki wszystkim za rady :)))
    • Gość: beata Re: GIF [?] Pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 14:20
      bierzesz prawym przyciskiem myszy naciskasz na ten plik wybierasz z paska ktory
      sie pojawil otworz za pomoca i bieresz naciskasz winamp lub windows media
      player w zaleznosci jaki masz system to proste
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka