Gość: Erwin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:04 slimak.sciaga.pl/prace/praca/8379.htm Temat został wyczerpany do granic możliwośći(autora). Jestem ciekaw ile miesiacy pracy autor włożył w opracowanie tego "artykułu"...Jak myślicie ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: JP Re: Historia systemów operacyjnych.... IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 21.07.04, 10:20 :)) No coz, web page moze miec teraz kazdy i moze w niej pisac co zechce. Smieszy mnie tylko to jak inni powoluja sie pozniej na takie strony w swojej czegos argumentacji. Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: Historia systemów operacyjnych.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 10:35 Tak myślę sobie, co autora nakłoniło do popełnienia tego czegoś co nazwał Historią Systemów Operacyjnych :) Niech on już się lepiej za pisanie czegokolwiek nie zabiera...i pomyśleć tylko, że "Wszystkie teksty zamieszczone na stronie podlegają ochronie. Zabrania się ich kopiowania, przetwarzania lub rozpowszechniania." A moze tak trochę rozrywki ? www.ssi.civ.pl/data/_gra.php Link Zgłoś