ths 25.07.04, 01:19 Jaki program byście mi polecili zamiast Outlook Express 6 Jaki jest godny uwagi?? bo To badziewie juz mnie wkurza!!! Pozdro Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jose_g moze Thunderbird? IP: *.ne.client2.attbi.com 25.07.04, 05:55 www.thunderbird.pl/ bezplatny, obsluguje wiele kont, ma skuteczny filtr wiadomosci i spamu, jest po polsku, ma sprawdzanie pisowni i wiele wiecej... Link Zgłoś
j.ang Re: moze Thunderbird? 25.07.04, 07:59 > a cos dla opery ? A jak już ktoś używa Opery, to powinien chociaż raz popatrzeć na menu. Link Zgłoś
umfana Re: moze Thunderbird? 25.07.04, 20:02 to juz wiem od samego poczatku i nie musisz mnie pouczac! szukam oddzielnego programu a nie w operze! Link Zgłoś
motodawca1 Re: Co zamiast Outlook Express ??? 25.07.04, 10:41 Ja mam TheBat! i nigdy więcej OUTLOOKów! Szczerze polecam nietoperza, w sieci są pełne wersje free tego programu, co prawda są to wersej starsze, ale je mam 1.61 i nie mam się do czego przyczepić. Link Zgłoś
ths Re: Co zamiast Outlook Express ??? 25.07.04, 11:32 Dzięki jose_g Włąsnie zainstalowałem Mozille ale mam problemy z konfiguracją Program wyląda troszke inaczej niz jest to opisane na stronie pomoc.o2.pl/poczta/programy/mozilla.html i mam problem W konfiguracji konta ustawiłem UŻYJ BEZPIECZNEGO POŁACZENIA SSL PORT 995 , zaznaczyłem tez UZYJ BEZPIECZNEGO UWIERZYTELNIANIA natomiast w SERWER POCZTY WYCHODZĄCEJ port 25 i BEZ SZYFROWANIA Co Ciekawe wysłać poczte moge ale nie moge odebrac z serwera nic wyswietla sie komunikat NIE MOZNA POŁĄCZYĆ SIE Z SERWEREM POCZTA.O2.PL; POŁĄCZENIE ZOSTAŁO ODRZUCONE Prosze o pomoc Link Zgłoś
ths Dałem rade ale mam jeszcze pytanko... 25.07.04, 14:31 ... czy można nałożyć na konta hasła Chodzi mi o to żeby brat który także korzysta z kompa nie czytał moich maili Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dałem rade ale mam jeszcze pytanko... IP: *.daminet.pl 25.07.04, 15:37 Stworz w systemie oddzielnie konta dla uzytkownikow(XP,2000,2003,NT) Link Zgłoś
Gość: Dytryk_z_Bern Re: Co zamiast Outlook Express ??? IP: *.globsat.com.pl 25.07.04, 15:28 Odznacz te opcje zabezpieczeń, pewnie Twój serwer tego nie wymaga... Link Zgłoś
chopinnn Re: Co zamiast Outlook Express ??? 25.07.04, 16:42 trochę reklamy w osttnim numerze komputer świat ekspetr jest pełna wersja the bat wersja 2.11 pl Link Zgłoś
ths Re: Co zamiast Outlook Express ??? 25.07.04, 17:02 hasła na poszczególne kona się nie założy mozillapl.org/projekty/Szkola/ZabezpieczanieProfilu Wybrałem The Bat! myślę że się polubimy ;P Pozdro dzięki za pomoc Link Zgłoś