Gość: mdcan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:32 ściągnąłem z Onet-u.Teraz gdy chcę aktualizowac przez Internet to prosi o numer ktory otrzymalem przy ściaganiu.Ktoś wie o co chodzi? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Beef Re: Antivirenkit 2004 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:47 No to wpisz ten numer i po bólu. Akyualizacja chyba nie!! Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Antivirenkit 2004 29.07.04, 20:50 Nie wiem jak to wygląda z Onet-em , ale ja używam Antivirenkit - a 12 i po zakupie programu musiałem wysłać pocztą kartę rejestracyjną i mailem dostałem "użytkownika i hasło" które trzeba wpisać wchodząc w "Opcje" i dalej "Internet - Update" . Jak sobie nie poradzisz to zadzwoń jutro do Szczecinka , pewnie Ci pomogą . gdata.pl/ Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Antivirenkit 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:53 kalinowski11 napisał: > zakupie programu musiałem wysłać pocztą kartę rejestracyjną i mailem > dostałem "użytkownika i hasło" które trzeba wpisać wchodząc w "Opcje" i Śmieszna procedura... Już tylko z tego powodu nie kupiłbym tego programu. Link Zgłoś
1ma1 Re: Antivirenkit 2004 29.07.04, 20:53 Z tego co pamiętam, gdy kupowałem ten program rok temu, musiałem pocztą wysłać pokwitowanie zakupu (ze sklepu). Dopiero wtedy dostałem mailem numer aktywacyjny. A może coś się zmieniło?. W sumie i tak go nie używam. Za bardzo obciąża pamięć. Link Zgłoś