Dodaj do ulubionych

Jak usunąć IE???

• mariuszr_77 Re: Jak usunąć IE??? 21.08.04, 12:16
      tinyurl.com/5ruj7
      Zobacz może tak jak jest pod podanym wyżej adresem, tzn, masz tam punkt usówanie zbędnych składników systemu windows i chyba po tej operacji powinno się dać odinstalować IE.
      • eressea Re: Jak usunąć IE??? 21.08.04, 12:31
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=13745909&a=13748313

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=13745909&v=2&s=0
        • Gość: pollak Re: Jak usunąć IE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 12:37
          Ponoć według dyrektywy AS235345/AES986, posty zawierające same linki mają być
          usuwane. Chyba musisz się sama ubiczować zatem ;) (oczywiście ja nie będę
          patrzył, bo by mi serce pękło).
          • eressea Re: Jak usunąć IE??? 21.08.04, 12:59
            pollak napisał:

> Ponoć według dyrektywy AS235345/AES986, posty zawierające same linki mają być
            > usuwane. Chyba musisz się sama ubiczować zatem ;) (oczywiście ja nie będę
            > patrzył, bo by mi serce pękło).

A pamiętam :D , kiedys czytałam o tym na FoF albo FoM. Niestety nie przekazano
            mi takich wytycznych :P Ale na wszelki wypadek odwróć się albo zamknij oczy ;-))
            • Gość: fan myie2.com Re: Jak usunąć IE??? IP: *.espol.com.pl 21.08.04, 13:21
              eressea napisała:
              > Ale na wszelki wypadek odwróć się albo zamknij oczy ;-)

Brawo aes eressea, temat jest wielce kontrowersyjny.
              Ale mizerna nadzieja, na pewno kilku troli z nadciśnieniem zaatakuje.
              Pollak >> znam twój arsenał wulgaryzmów, Ja też dysponuję odpowiednią wiedzą w
              tym temacie. Choć akurat dzisiaj po przepiciu jestem pełen miłości do
              bliźnich.:-P
              • pollak Re: Jak usunąć IE??? 21.08.04, 17:18
                Gość portalu: fan myie2.com napisał(a):

> Pollak >> znam twój arsenał wulgaryzmów, Ja też dysponuję odpowiednią w
                > iedzą w
                > tym temacie. Choć akurat dzisiaj po przepiciu jestem pełen miłości do
                > bliźnich.:-P

Zaręczam że jak nie będziesz chciał mnie całować, to arsenał pozostanie
                zamknięty ;)
    • oo Re: Jak usunąć IE??? 21.08.04, 14:13
      Lepiej nie usuwać. Po prostu ustaw inną przeglądarkę na domyślną, skasuj skróty do IE i postaraj się zapomnieć.
    • user0001 Instalując system bez IE 21.08.04, 17:04
      Metoda niepolecana: instalując 32 bitową nakładkę na 16 bitowy system
      operacyjny (windowsa 95 seria A), ten system do niczego się nie nadaje, ale
      nie ma IE.
      Metada którą polecam: zainstalować system operacyjny na którym nie ma IE,
      jakiegoś linux'a (np: Aurox'a) lub FreeBSD.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka