Dodaj do ulubionych

Programy do ODTWARZANIA DVD ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 14:46
Po ściągnęciu aktualizacji mam problemy z InterActual Player, Win. Media
Player na których zwykle odtwarzałem dvd- w WMP okazuje się że mam inny
region dvd, którego nie zmienię- bo kosztwało by mnie to deinstalację
systemu, w IAP ciągle błedne czytanie
JAKIE DOBRE PROGRAMY DO ODTWARZANIA DVD można ściągnąć za darmo z netu??/
Obserwuj wątek
    • Gość: linux od 9 mies. Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: *.crowley.pl 25.08.04, 14:55
      www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=DVD+player&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl
      :P a szukać to się nie chce,co innego gdyby pytanie brzmiało jaki najlepszy
      program do odtwarzania DVD polecacie,bo wtedy to wymaga opinni forumowiczów,a
      nie podawania linków
      • Gość: linux od 9 mies. Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: *.crowley.pl 25.08.04, 15:13
        a jeden z najlepszych i w dodatku polski i darmowy odtwarzacz mediów,All
        Player,też z tego co wiem powinien odtwarzać DVD,nie mam napędu,więc nie
        próbowałam,ale na ichnim forum pisali że odtwarza tylko mogą być problemy z
        napisami,jest jeszcze VPlayer z Polski,ale to nakładka na MPlayer z dodatkowymi
        funkcjami
        www.marbit.com.pl/
        • pika17 Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? 25.08.04, 16:21
          V player nie służy do DVD tylko do AVI i MPEG!!!
          All player podobnie!!!
          Win Media jest do bani (no do *.cda wystarczy)
          Polecam Power DVD Cd-key też na necie ;)
          • polar_khan Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? 02.09.04, 20:55
            Jak masz problem z regionem DVd idz na www.slysoft.com tam sciagnij se AnyDVD
            on ci potrafi uruchomic kazdy region. Jest to wersja 20-30dniowa za Darmo
            pozniej trzeba placic
        • pika17 Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? 25.08.04, 16:24
          Aha Vplayer z Media playerem dzieli tylko kodeki :)
          przy okazji zrób test, uninstal media instal Vplayer i działa nadal...:)
          Są dwa typy lamerów
          {Profesjonaliści którzy piszą profesjonalnie, na temat, tylko nieprawdziwe
          informacje, i ojcowie którzy piszą nie na temat i bez sensu nie posiadając
          żadnych informacji}
    • Gość: gallileo Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: *.biz.rr.com 25.08.04, 18:47

a1.edskes.com/k/klmcodec103.exe
      www.inmatrix.com/
      www.inmatrix.com/files/zoomplayer_download.shtml
      www.dvdregionmaster.com/
      www.dvdidle.com/
      videolan.org
      www.intervideo.com
      www.digital-digest.com/dvd/downloads/showsoftware_windvd_201.html
      www.alcohol-software.com/
      ftp://ftp.euro.net/pub/tucows/files7/DVDCopy.exe
      • Gość: Luk Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 20:22
        Najlepszy jest WinDVD, mozna go sciagnac ze strony producenta Intervideo, jest
        w jezyku polskim- potrzebny jest jedynie kod aktywacyjny, ale mozna go znalezc
        w necie
        • Gość: greg Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 03:28
          luk... ściągnąlem WinDvd 6 świetny a gdzie poszperać za kodem aktywacyjnym
          (póki co chodzi na 14 dni)
          • Gość: Luk Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:12
            Email: mydaj@TEAM.ROR
            Password: ROR 2004
            S/N: VYKA87QR-BB8NETXT-WRZTKX5E-BW9RJ398
            CCard: 3062

Pozdro
            • Gość: greg Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 16:53
              "WPROWADZONE INFORMACJE SA NIEPRAWIDALOWE"- MUSZE SZUKAC DALEJ
              • Gość: Luk Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:49
                U mnie na tych kodach działa, może spróbuj ponownie.

Powodzenia
                • Gość: greg Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 20:56
                  poszlo (odstepy w hasle) DZIEKI
    • Gość: Szimin Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: 80.51.243.* 26.08.04, 10:39
      Polecam MaXimus DVD 1.2, jest darmowy i ściągniesz go ze strony dobreprogramy.pl

Pozdrówka!
      • Gość: poprawka Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: 80.51.243.* 26.08.04, 10:45
        dobreprogramy.com
    • Gość: linux od 9 mies. Re: Programy do ODTWARZANIA DVD ? IP: *.crowley.pl 26.08.04, 15:11
      żebym wiedziała,że będą crackować przy takiej ilości świetnych programów
      freeware to nawet bym nie pomogła,no coż niektórzy wolą nielegalne,bo wydaje im
      się że są lepsze,tylko dlatego,że nie są darmowe-nawet pod Windows używałam
      odpowiedników freeware i nigdy się nie zawiodłam-Star Downloader,Ultimate zip ze
      skórkami:),All Player,Easy Office,personal Avast itd,itd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka