Dodaj do ulubionych

znowu krytyka MS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:05
newsroom.chip.pl/news_111942.html
Obserwuj wątek
    • gray Re: znowu krytyka MS 27.08.04, 08:55

jak zwykle cwaniactwo, kombinatorstwo i tanie sztuczki. dobrze, że ktoś jednak
      patrzy im na ręce.
      • prawdziwy.tebe hipokryzja i zaklamanie linuksiarzy 27.08.04, 09:16

ciekawe, ze jak oracle wychwalal linuksa na podstawie sfabrykowanych polprawd
        to tego broniles i twierdziles, ze wszystko jest ok...

ot, linuksiarskie kainowe spojrzenie na swiat - hipokryzja i zaklamanie
        • gray Re: hipokryzja i zaklamanie linuksiarzy 27.08.04, 10:03

sfabrykowanych półprawd? oni wytestowali oracle pod różnymi systemami na tych
          samych maszynach. albo już nie pamiętasz o czym piszesz albo najbardziej
          zakłamany jesteś tutaj ty.
          • oo Re: hipokryzja i zaklamanie linuksiarzy 27.08.04, 10:21
            Pomimo, że jestem użytkownikiem Windowsa, to myślę, że ta kampania nic nie da. Microsoft myśli, że może rozdeptać każdego, ale raz "puszczonego w ruch" środowiska Open Source, opartego na fundacjach, nie da się wykończyć jak zwykłą firmę, bo Linux rządzi się innymi prawami.

Nawet jeśli Microsoft wyda 10 miliardów na kłamliwe kampanie, są to po prostu pieniądze wyrzucone w błoto. Lepiej by było, gdyby Microsoft przeznaczył te pieniądze na udoskonalanie SWOICH produktów. Myślę, że tego uczekują ich klienci, między innymi ja.
          • prawdziwy.tebe Re: hipokryzja i zaklamanie linuksiarzy 27.08.04, 12:08
            gray napisał:

> sfabrykowanych półprawd? oni wytestowali oracle pod różnymi systemami na tych
            > samych maszynach.

oracle niczego nie testowal. oracle tylko wybiorczo podal wyniki testu. czyli
            test zmanipulowal. to jest wlasnie fabrykacja i ich polprawdy reklamowe.

> albo już nie pamiętasz o czym piszesz albo najbardziej zakłamany jesteś tutaj
            > ty.

kto tu klamie, to juz wszyscy wiedza.

ty sie do cyrku nadajesz, ty osle z nosem pinokia.
            • gray Re: hipokryzja i zaklamanie linuksiarzy 27.08.04, 12:13
              prawdziwy.tebe napisał:

> oracle niczego nie testowal. oracle tylko wybiorczo podal wyniki testu. czyli
              > test zmanipulowal. to jest wlasnie fabrykacja i ich polprawdy reklamowe.

czyli jednak poszedłeś za moją radą i napisałeś do chłopaków z oracle a oni ci
              wszystko wyjaśnili - tak trzymaj :-)

> kto tu klamie, to juz wszyscy wiedza.

no, ja tam za wszystkich się nie wypowiadam ale fakt - wiem.

> ty sie do cyrku nadajesz, ty osle z nosem pinokia.

jestem rumakiem, skarbie!!! też byłeś na shreku2? prawda, że super?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka