ad.w 02.09.04, 09:19 W tej chwili używam Windowas Millenium, ale chcę przejść na XP. Czy jest możliwe "doinstalowanie" XP? Czy będzie konieczne formatowanie dysku? Pozdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
gizmo_21 Re: XP 02.09.04, 12:19 z tego co wiem to nie, ale bedzie się pytał czy przekonwertować dysk na NTFS, jak to zrobisz, nie bedziesz miał dostepu do tego dysku gdy przerzucisz sie na ME Link Zgłoś
broch Re: XP 02.09.04, 14:17 co masz na mysli przez "doinstalowanie"? mozesz zrobic dual boot i formatowac XP partycje FAT32. Lepiej jednak zrobic format NTFS i po prostu trzymac wspolna partycje ME (FAT32) na ktorej mozesz przechowywac dokumenty rowniez pod XP. Link Zgłoś
netsec Re: XP 02.09.04, 16:42 ad.w napisał: > W tej chwili używam Windowas Millenium, ale chcę przejść na XP. > Czy jest możliwe "doinstalowanie" XP? > Czy będzie konieczne formatowanie dysku? > Pozdr. Najprościej jest wykonać aktualizacje do XP bez formatowania. Jest to najwygodniejsze rozwiązanie ale pozostają śmieci z ME. Wybór należy do Ciebie:) Tutaj masz coś na ten temat support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;PL;310064&product=winxp Link Zgłoś