fugazzi 08.09.04, 16:02 Czy ktoś juz korzystał z ich nowej strony? Czy jest możliwość wyboru elementów do zainstalowania przed instalacją? Jakoś po zmianie nie widzę, a nie chcę żeby mi aktualizowało na żywioł. Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś Obserwuj wątek
gray Re: Windows Update 08.09.04, 16:40 jasne. trzeba wybrać nie pierwszą ale drugą opcję. z tego co dobrze pamiętam bo pod linuksem nie mam takich problemów :-) Link Zgłoś
netsec Re: Windows Update 08.09.04, 16:45 gray napisał: > pod linuksem nie mam takich problemów :-) za to masz wiele innych :-) Link Zgłoś
gray Re: Windows Update 08.09.04, 17:27 netsec napisał: > gray napisał: > > > pod linuksem nie mam takich problemów :-) > > za to masz wiele innych :-) owszem. dziwnym trafem jedyną rzeczą jakiej potrzebuję do ich rozwiązania to google :-) Link Zgłoś
fugazzi Re: Windows Update 08.09.04, 17:00 gray napisał: > jasne. trzeba wybrać nie pierwszą ale drugą opcję. z tego co > dobrze pamiętam bo pod linuksem nie mam takich problemów :-) Pytałem czy ktoś używał nowej strony, a nie jak było kiedyś. A przygodę z Linuxem mam już za sobą. I bardzo się z tego cieszę:) Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
eressea Re: Windows Update 08.09.04, 17:08 Są dwie opcje wyszukiwania: 1. niezbędne aktualizacje - zlecana, 2. reszta - opcjonalna, niestandardowa Po wyszukaniu aktualizacji mozna wybrać które się chce konkretnie. W każdym razie mi się bardziej podobała starsza wersja. Ta jest mało przejrzysta. Link Zgłoś
fugazzi Re: Windows Update 08.09.04, 17:04 Już wiem wszystko. Sorry, za zamieszanie:)) Fugazzi... Link Zgłoś