burgermeister 13.04.02, 03:27 Szukam ciekawych stron flashowych w stylu: www.balthaser.com lub www.derbauer.de Moze znacie cos fajnego. Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mm Re: Macromedia Flash - strony IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.04.02, 02:08 jumpman23.nike.com/jumpman23/ Ta jest moim zdaniem najlepsza: www.nike.com/nikesoccer/index.jhtml W ogole wszystkie podstrony Nike www.nike.com Link Zgłoś
Gość: mm Re: Macromedia Flash - strony IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.04.02, 02:10 Gość portalu: mm napisał(a): > Ta jest moim zdaniem najlepsza: > <a href="http://www.nike.com/nikesoccer/index.jhtml"target="_blank">www.nike.co > m/nikesoccer/index.jhtml</a> sorry, mialo byc nikefootball.nike.com Jest wyrabista- jeszcze lepszej nie widzialem Link Zgłoś
Gość: Bahia Re: Macromedia Flash - strony IP: *.acn.pl / 10.131.128.* 14.04.02, 19:54 www.eye4u.com Szczegolnie polecam showroom... Link Zgłoś
Gość: Alpetrus Cos Ci sie pomieszalo IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 15.04.02, 03:15 Z tych trzech stron tylko jedna jest flashowa. Wiesz co to jest flash??? Chyba nie, bo wiedze ze baaardzo lubisz dresy...... Link Zgłoś
Gość: mm Re: Cos Ci sie pomieszalo IP: *.ny5030.east.verizon.net 15.04.02, 06:28 Gość portalu: Alpetrus napisał(a): > Z tych trzech stron tylko jedna jest flashowa. Wiesz co to jest flash??? Chyba > nie, bo wiedze ze baaardzo lubisz dresy...... Posluchaj palancie - dobrze wiem, co to jest flash. Tobie polecam NAUKE CZYTANIA. Albo przede wszystkim spostrzegawczosc podczas przegladania stron internetowych i klikniecia na napis ENTER - a wtedy zobaczysz wszystko we flashu. nigdy nie jest za pozno na nauke.... jumpman23.nike.com/jumpman23/ (kliknij na enter Alpetrusie, a sie zdziwisz) nikefootball.nike.com lub www.nike.com/nikesoccer/index.jhtml (i ponowne klikniecie na zachecajacy do wejscia napis w prawym dolnym rogu - tak na wypadek podaje, bo wydaje sie, ze nie znasz angielskiego skoro nie umiales tam trafic) A te dresy to niby co mialo byc???? Wy tam w Polsce nigdy chyba sie na swiat nie otworzycie.... znowu uprzedzenia (jakies dresy??? dalej nie kapuje co to ma zwiazek ze mna lub cs) i brak logicznego myslenia - no ale przy systemie edukacji 3xZ to mnie nie dziwi -------- Link Zgłoś
Gość: Alpetrus :-) IP: *.akademiki.lublin.pl / 10.3.1.* 15.04.02, 11:26 :-) ale nerwus ! :-) hihihihihihi P.S. Dalej nie otwiera mi sie flaszowa strona (nie wiem jak to napiasc po angielsku) :-) moze meliske?? :-) P.S. Niech zyje NIKE!!!! :-) hihihihi Link Zgłoś
Gość: mm Re: :-) IP: *.ny5030.east.verizon.net 15.04.02, 13:51 Pozno bylo, wkurzony bylem.... Ale czy ty sobie jaja robisz? Link Zgłoś
Gość: x_mate Re: Macromedia Flash - strony IP: 213.33.69.* 15.04.02, 17:56 burgermeister napisał(a): > Szukam ciekawych stron flashowych w stylu: > > www.balthaser.com > > lub > > www.derbauer.de > > Moze znacie cos fajnego. Pozdrawiam. +++++++++++++++++++++ polecam stronke moich kumpli -grafikow. www.monomer.de Znajdziesz tam kilka fajnych linkow i kilka tez do dupy. Enjoy! x_mate Link Zgłoś