Gość: deev IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 15:12 gdzie moge znalezc uaktualnienie do niej, do biosa, takiego, ktory nei uszkodzi jej a spowoduje, ze bedzie wykrywac dysk 80 GB. dzieki za odpowiedz, pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
tersi rozwiązanie problemu 29.09.04, 22:20 miałem kiedyś ten sam problem NIKT kompletnie nikt niemógł mi pomóc w sklepach serwisach i przez przypadek znajomej mąż z politechniki..... kup kontroler np:ATA100 albo 133 i wszystko Ci chwyci,niedość że prędkość wzrosła z ATA33 bo taką mi płyta obsługiwała to jeszcze chwyciło mi 80GB kosztuja50,70,90zł jak Ci zadziała daj mi kiedyś znać tersi@NOSPAM.gazeta.pl Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: rozwiązanie problemu IP: *.toya.net.pl 29.09.04, 23:59 podaj dokłądnmy model płyty WSZYSTKIE DANE!!! a powiem ci gdzie bios, wyślij mi dane mailem niktabc@vp.pl UWAGA BYWAM TYLKO WIECZORAMI więc nie czekaj w dzień na odpowiedź Link Zgłoś
forum0wicz Re: Płyta głowna Intel, chipset 440 ZX 30.09.04, 10:47 Gość portalu: deev napisał(a): > gdzie moge znalezc uaktualnienie do niej, do biosa, takiego, ktory nei > uszkodzi jej a spowoduje, ze bedzie wykrywac dysk 80 GB. dzieki za odpowiedz, > pozdrawiam. Zazwyczaj producenci dysków na swoich stronach oferują soft pozwalający korzystać z pełni pojemności dysku. Link Zgłoś