unhappy Re: Windows na OSX 25.02.08, 12:45 artur666 napisał: > Posiada ktos jakies doswiadczenia? Ale konkretnie o co ci chodzi? Link Zgłoś
dorisja Re: Windows na OSX 19.03.08, 21:54 Sory ale dziwie sie ludziom ktorzy kupuja imaca tylko po to zeby postawic na nim winde, po co?, pc jest tanszy, a poza tym mniej zachodu z istalacja pozdrawiam Link Zgłoś
jakas_kobietka Re: Windows na OSX 20.03.08, 10:00 jak ludzie kupują sobie mac'a do pracy to zwyczajnie cZasami POTRZEBUJą wina, np. do exela - exel to najlepszy tego typu prog wogóle, więc nic dziwnego, że go trzeba mieć. to tylko jeden przykład, ale ogólnie jest w pizdu programów które chodzą tylko na winu i trzeba je mieć do konkretnch zadań w konkretnej firmie. takie życie, bardzo wiele przedsiębiorstw w polsce chodzi na windowsy. aa, chyba że chcesz mieć maczka tylko jako zabawkę, no to to już jest dzinwe, po co ci win. Link Zgłoś
dorisja Re: Windows na OSX 20.03.08, 22:58 ... no i tu sie chyba nie rozumiemy..., ja na makach pracuje od 9 lat, a jezeli chodzi o exela.... to nie wiem jak u ciebie bo ja mam postawionego offica 2004 makowskiego, i nie musze meczyc sie z winda, poza tym jest wiele softu od microsoftu pod maca, a poza tym jezeli chodzi ci o uzywanie tak prosrych nie wymagajacych zbyt wiele od kompa programow, to najprostsza metoda jest postawic na maku emulator, np vmware, a pod tym co tylko ci sie podoba winde, linux, itp, itd... i sory ale moj mak nie sluzy mi do zabawy, bez urazy :-) Link Zgłoś
tymon99 Re: Windows na OSX 31.03.08, 17:04 próbowałem różnych rzeczy - virtual pc na g4, boot campa, vmware i parallels.. w końcu zostałem przy boot campie i windows na osobnej partycji - działa bez zastrzeżeń i w zupełności wystarcza, jeśli - jak ja - potrzebuje się windows pięć razy w roku, raz przez godzinę i cztery razy przez kwadrans.. Link Zgłoś
kali187 Re: Windows na OSX 03.05.08, 14:10 Podepnę się pod pytanie. Winde planuję posidać głównie ze względu na potrzebę testowania stron pod IE6 i IE7. Planuję postawić na osobnej partycji (BootCamp). Czy w takiej sytuacji zadziałają również via Parallels? Link Zgłoś
tymon99 Re: Windows na OSX 11.05.08, 00:44 nie, nie zadziałają. parallels umie tylko z wlasnej instalacji. jeśli chcesz partycji boot campowej używać również dla maszyny wirtualnej, potrzebujesz vmware fusion zamiast parallels. Link Zgłoś