Gość: suseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 00:34 Markowe desktopy. Używacie? Jakie? Jak wrażenia? Podzielcie się wiedzą... Link Zgłoś Obserwuj wątek
alfalfa Re: Markowe desktopy 01.10.04, 00:50 Markowe? Co masz na myśli? Compaq Deskpro się sprawdziły;) pzdr. Link Zgłoś
m.gregor Re: Markowe desktopy 01.10.04, 00:57 Juz Ci bzyk da Compaq :-D Ja tez uzywalem Compaq Deskpro i bylem bardzo zadowolony. Ciche, niezawodne. Nic sie w tych komputerach nie psulo. Na procesorze nie bylo wiatraka (ogromniasty, zebrowany radiator), dyski Seagate, CD Compaq by LiteOn, w mocniejszych modelach byly karty Matroxa, w slabszych onboardowe S3 (do biura i WinNT 4.0 wystarczylo spokojnie). Karta dzwiekowa. Nic dodac nic ujac. Sprzecik pierwsza klasa. Link Zgłoś
kell99 Re: Markowe desktopy 01.10.04, 00:56 jak uwazasz. co jest lepsze. skladak zlozony z firmowych czesci (asus, abit, gigabyte, msi etc...) czy jakis "firmowy" komputer zlozony z tanich oemow, czesto w "specjalnych" (czytaj: wykastrowanych) wersjach... Link Zgłoś
Gość: suseł Re: Markowe desktopy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 03:11 nie wiem, co jest lepsze, ale wiem, co jest najlepsze;) Link Zgłoś
kell99 Re: Markowe desktopy 01.10.04, 03:38 wiecej swiatelek miga, czy moze wierzysz w te bajki jakoby to g5 bylo najszybszym cpu;))) Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: Markowe desktopy IP: *.west.biz.rr.com 01.10.04, 07:26 suseł napisał(a): > nie wiem, co jest lepsze, ale wiem, co jest najlepsze;) Link Zgłoś