Gość: blazej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 00:16 mam dvd ino mi nie czyta cdików a płyty dvd tak podłaczony jest chyba dobrze jakies propozycje co zrobic??plissssssssssssss Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ass Re: dvd IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 00:23 Podlaczony do telewizora czy do komputera. Miau Link Zgłoś
Gość: blazej Re: dvd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 00:26 normalnie w kompie go mam cdikó normalnych mi nie czyta a dvd z gazetki odczytał nawet chyba mogłbym ogldać ino ze chyba kodeków czy orpogramowania niemam Link Zgłoś
Gość: ass Re: dvd IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 00:29 Zainstaluj sobie dobry odtwarzacz z kodekami. Znajdziesz tutaj www.divx.pl Miau Link Zgłoś
Gość: ass Re: dvd IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 00:31 ten link wyzej czasowo nieczynny. Masz inny: divx.dva.pl/ Miau Link Zgłoś
Gość: blazej Re: dvd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 00:32 jakos nie moge tu wejsc odtwarzacz dvd mam znalesc?? czy co bo do filmów normalnych z kodekami to juz mam myslisz ze to pomoze by mi czytał normalne płytki z grami filmami na cdikach? Link Zgłoś
Gość: ass Re: dvd IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 00:40 Zainstaluj Direkt X np. 8, i ASPI. Miau Link Zgłoś
Gość: blazej Re: dvd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 00:43 direct to juz mam 9 zaisntalowana a co to aspi?? Link Zgłoś
Gość: ass Re: dvd IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 00:48 ASPI - Advanced SCSI Programming Interface jest sterownikiem, który odpowiada za poprawną pracę i obsługę nagrywarek oraz czytników CD-ROM współpracujących z magistralą IDE, a także urządzeń SCSI. Brak tego sterownika lub jego uszkodzenie może powodować, że system przestanie widzieć czytnik CD-ROM i nagrywarkę pomimo, że w Menadżerze Urządzeń napędy będą widoczne nie sygnalizując problemów. Pojawią się także w przypadku niektórych programów związanych z nagrywaniem płyty CD. Miau Link Zgłoś
Gość: blazej Re: dvd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 00:51 sorki ale ja mało kumaty jestem z kompów tak w ogle to dzieki za zainteresowanie a skad moge wziasc to aspi sa tego jakeis wersje?? Link Zgłoś
Gość: ass Re: dvd IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.04, 00:57 www.cdrinfo.pl/software/stronaid.php?id=1191035445 Miau dobranoc Link Zgłoś