Dodaj do ulubionych

Firefoks? Który "lepszy"?

01.09.17, 08:09
Którą wersję uważacie za lepszą: Firefox 64 Bit czy Nightly?
Dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Firefoks? Który "lepszy"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.17, 09:06
      Masz jakis generator takich bezmyslnych pytan czy wymyslasz je na poczekaniu?

Co rozumiesz, przez lepsza? Obie beda dzialac i uzytkownik taki jak Ty nie zauwazy roznicy,, wiec mozesz wybrac dowolna wersje (w tym 32bit).
    • menago_bb Re: Firefoks? Który "lepszy"? 01.09.17, 09:14
      Dobra, rozwinę by Twój paranoidalny system ostrzegania o podstępie odpuścił...byś wyluzował nieco.Otóż; korzystałem z Chrome ale pomimo że najlepszy to jakoś mi nie chodził rewelacyjnie.zainstalowałem po raz któryś tam Firefoksa 64 bit i w stosunku do poprzednich instalacji ta jest już bez zarzutu o mulenie.szukając przypadkiem programu antywirusowego (z opisem) na stronie dobreprogramy.pl podczytałem artykulik o nowej (57-mej) wersji FFoxa 32 bit i jego odpowiedniku z kanału 64 bitowego Nightly właśnie a dotychczas wydawalo mi się że Nightly to jakaś tam sklonowana i nie do końca potrzebna wersja FF 64 bit, tymczasem wszystko wygląda na ok. i stąd moje pytanie by bez końca ni instalować-odinstalowywać tylko podeprzeć sie opiniami użytkowników przed podjęciem działań.Co jeszcze na Boga by uzyskać wiążące odpowiedzi a nie podejrzenia o robienie sobie jaj z pogrzebu?
      • pandaber Re: Firefoks? Który "lepszy"? 01.09.17, 13:54
        Każdemu odpowiada coś innego i u każdego to coś innego śmiga więc twoje pytanie jest bez sensu. Mnie np. pasuje Slimjet i Comodo Dragon.
        • lemari Re: Firefoks? Który "lepszy"? 05.09.17, 20:32
          Nightly to są wersje testowe, mogą być niestabilne, czasami wyłączane są niektóre funkcje.
          Trzeba śledzić te zmiany...
          Raczej dla amatorów.
          • menago_bb Re: Firefoks? Który "lepszy"? 09.09.17, 11:29
            Tak, już popróbowałem.Raczej dla lubiących nieoczekiwane zmiany..sytuacji. Ciekawe bo kiedyś ściągnąlem jakąś stabilniejszą wersję, stąd pytanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka