drops22 15.10.04, 01:15 Cos się stało z odtwarzaczem? Zostawiłem szyflade otwartą i gdy chciałem ją zamknąć to cos sie stało i gdy próbuje ja zamknąć teraz to wysuwa się spowrotem? Jest taki cichy sygnał jeszcze......? Link Zgłoś Obserwuj wątek
drops22 Re: odtwarzacz CD 15.10.04, 14:24 amon-ra napisał: > Zamknij manualnie przy wyłączonym komputerze. Tzn. ręcznie? A czy nic sie nie stanie? Przecież to będzie "wpychanie na siłe". > Link Zgłoś
drops22 Re: odtwarzacz CD 15.10.04, 14:34 Spróbowałem.....owszem zamknąć można ale nie moge odtwarzać CD bo cały czas szuflada się otwiera:( Link Zgłoś
amon-sra Re: odtwarzacz CD 15.10.04, 14:55 Spokojnie możesz użyc młotka lub kopnąc z buta. Ja użyłem własnej, twardej głowy. Żadna szufladka już mi nie fiknie. -------------- Pozdrawiam serdecznie, AmonSra. Myśl przewodnia: zanim zapytasz - poGoogluj ;( Link Zgłoś
drops22 Re: odtwarzacz CD 16.10.04, 00:17 amon-sra napisała: > Spokojnie możesz użyc młotka lub kopnąc z buta. Ja użyłem własnej, twardej > głowy. Żadna szufladka już mi nie fiknie. Okazało się ,że szuflada toszeczke "wyszła sobie" z prowadnic ,no więc ją odpowiednio potraktowałem-patrz wyżej i poskutkowało! DZIAŁA! Dzięki za pomoc! > > Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: odtwarzacz CD IP: *.provider.pl / *.provider.pl 16.10.04, 00:26 No i widzisz. Sprawdzają się jak nic powiedzenia: 1. Nic na siłę - wszystko młotkiem! oraz 2. Bez młota nie robota! Link Zgłoś