Dodaj do ulubionych

Program do nagrywania z radia

IP: *.toya.net.pl 22.10.04, 22:03
Mam prosbe, czy ktos zna jakis program sluzacy do nagrywanai z radia pzrez internet. Tak zeby zgrac godzinna audycje na dysk, potem sobie wyciac co trzeba, wyzrucic reklamy itd.
Szukalem na forum i w paru innych miejscach ale znkome informacje. A tu moze da mi ktos cos aktualnego.
Program moze byc po angielsku(milo by bylo PL), i najlepiej darmowy ( ale jesli cos platnego to prosilbym rowniez)
Moze ktos wie jak i kozrystal juz z czegos podobnego?
Z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: niktabc@vp.pl Re: Program do nagrywania z radia IP: *.toya.net.pl 22.10.04, 23:00
      www.musicmatch.com
    • Gość: irkm Re: Program do nagrywania z radia IP: *.toya.net.pl 24.10.04, 21:59
      Chodzilo mi o cos co nie nagrywa poprzez line-in, a bezposrednio z internetu na dysk ( w dowolnym formacie). Czy istnieje cos takiego?
      • Gość: chopinnn Re: Program do nagrywania z radia IP: 80.244.140.* 24.10.04, 22:07
        do winampa to streamripper
    • Gość: irkm Re: Program do nagrywania z radia IP: *.toya.net.pl 24.10.04, 23:15
      No dobra dzieki za dotychczasowe. Ale ja szczegolnie szukam czegos co by dalo rade dzialac z naszym PR trojka?
      • Gość: ass Re: Program do nagrywania z radia IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.04, 23:52
        Podlacz radio(wieze)pod komputer.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka