Gość: weronika m IP: *.smstv.pl 10.02.06, 22:39 napierdziela mi tu na akordeonie i jeszcze jest na tyle bezczelny, że śpiewa!!!RATUNKU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kos Re: SZUKAM KOGOŚ KTO ZABIJE MOJEGO SĄSIADA KTóRY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 12:17 spiewaj razem z nim Warunek to głosno i fałszujac ile się da. Po kilku koncertach spasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SZUKAM KOGOŚ KTO ZABIJE MOJEGO SĄSIADA KTóRY IP: 149.99.233.* 11.02.06, 12:32 Weronika, złotko... TY SIĘ LECZ u dobrego psychiatry, albo w zakładzie zamkniętym. To raczej ten gość akordeonista powinien napisać takiego posta, jak ty, złociutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SZUKAM KOGOŚ KTO ZABIJE MOJEGO SĄSIADA KTóRY IP: 149.99.233.* 11.02.06, 12:39 Poza tym, co to za sformułowanie "NAPIERZDIELA MI TU NA AKORDEONIE ?". Czy możesz - rybko złociutka - napisać (albo podyktować komuś), o co tobie chodzi ? Może znajdzie się jakieś wyjście dla ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: SZUKAM KOGOŚ KTO ZABIJE MOJEGO SĄSIADA KTóRY IP: *.smstv.pl 11.02.06, 12:54 przecież wiadomo że nie obiera na nim ziemniaków ino gra!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa553 Re: SZUKAM KOGOŚ KTO ZABIJE MOJEGO SĄSIADA KTóRY 11.02.06, 14:49 sasiadka z dolu wystawila w lecie na balkon swoja wrzaskliwa papuge. nie pomogly zadne rozmowy. to wystawilam na balkon radio nastawiajac odbior na taki nieczysty, puscilam na caly regulator i wyszlam z domu. pomoglo. sprobuj tez w ten sposob uspokoic gnojka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gin Re: SZUKAM KOGOŚ KTO ZABIJE MOJEGO SĄSIADA KTóRY IP: *.pt.lu 11.02.06, 15:07 W ten sam sposob zwalczam egoistow-skutek 100% Odpowiedz Link Zgłoś