shaft11 27.10.04, 10:33 Po ściągnięciu SP2 nie mogę uruchomić komputera. Nie wchodzi do Windowsów.Mam Celerona ktory nie powinien tak reagować w/g zamieszczonych na forum opinii co dalej ? Z wgranych programów mam tylko All Playera. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: bebe Re: co z tym Service Packiem 2 ? IP: 212.33.67.* 28.10.04, 07:19 Właśnie ja też nie wiem czy wgrywać SP2 i co mnie czeka ? Link Zgłoś
fugazzi Re: co z tym Service Packiem 2 ? 28.10.04, 12:46 Wgrałem, miałem dwa tygodnie i odinstalowałem. Pewne rzeczy działały gorzej, niektóre nie działały w ogóle. Np. nie dało się wejść w tryb awaryjny, emule po kilkunastu minutach odcinał sieć, nie działały programy do Soundblastera, pozostało mi brzydkie echo w niektórych dźwiękach systemowych którego nie moge się pozbyć itp. W zasadzie gdy wszystko dobrze działa, nie powinno się nic zmieniać. A co do zapory w SP2 to i tak miałem wyłączoną. Używam osobnych zabezpieczeń. Zastrzegam, że to co napisałem jest moim osobistym wrażeniem i nikogo nie namawiam do instalacji lub nieinstalacji SP2. Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś