Dodaj do ulubionych

Windows Me-totalna pomylka??

IP: *.lodz.mm.pl 07.11.04, 16:45
Uważam, że windows me jest totalna klapa i niewypał microsoftu?? A moze
jestem w blędzie?? Prosze o opinie! Dziekuje!
Obserwuj wątek
    • user0001 Re: Windows Me-totalna pomylka?? 07.11.04, 16:55
      Archeologię studiujesz?

Po co wracać do tak zamierzchłych czasów...
      • Gość: Sin Re: Windows Me-totalna pomylka?? IP: *.lodz.mm.pl 07.11.04, 17:07
        Nie ale chce sie utwierdzic w tym ze Me to totalna klapa:P
        • barracuda7110 Re: Windows Me-totalna pomylka?? 07.11.04, 17:13
          Masz rację. To tylko upiększona 98 z dodanymi kilkoma funkcjami, z których
          większość nie działa.
          • Gość: werty Re: Windows Me-totalna pomylka?? IP: *.radom.pilicka.pl 07.11.04, 20:03
            za przeproszeniem, długo korzystałem i wcale nie narzekałem, tych kilka funkcji
            jednak działało i nawet się przydawało.
    • Gość: KT05 Re: Windows Me-totalna pomylka?? IP: *.pronet.lublin.pl 07.11.04, 21:20
      Zdania są bardzo podzielone. Gdzieniegdzie WinME działa rzeczywiście
      beznadziejnie i 98 radzi sobie od niego o niebo lepiej, ale we wszytskich
      przypadkach jakie ja widziałem osobiście, Millenium był lepszy od 98. Te parę
      nowcyh funkcji jest bardzo przydatnych.
    • winczenzo Re: Windows Me-totalna pomylka?? 07.11.04, 22:27
      Zalezy kto czego oczekuje i jak uzywa komputer.
      Niektorzy mowia ze Me ma troche funkcji ktore i tak nie dzialaja. Moze nie
      woedzieli jak uzyc albo wstawili na komputer ponizej wymgan minimum...

Me byl przeznaczony do uzytku domowego. Uzywalem Me na domowym komputerze przez
      3 lata i nie mialem problemow. Bardzo czesto komputer uzywal syn (nastolatek) -
      do wielu gier, oczywiscie internetu, muzyki, itp - tez bez problemow.

Me spisywalo sie calkiem dobrze. Pewnie ze moze bylyby problemy gdybym wsatwil
      powazne bazy danych jak Oracle ale Me nie byl przeznaczony do uzytku w biznesie
      wiec nie mozna krytykowac ze cos tam nie dziala co chodzilo pod Win 2000 albo XP
      Pro.

• Gość: galilleo Re: Windows Me-totalna pomylka?? IP: *.west.biz.rr.com 08.11.04, 05:54
      Sin napisał(a):

> Uważam, że windows me jest totalna klapa i niewypał microsoftu?? A moze
      > jestem w blędzie?? Prosze o opinie! Dziekuje!

Wiekszosc ekspertow doskonale wie ze windows ME to była najwieksza
      aborcja Microsoftu ..... Windows 2000PRO jest nadal najlepszy ....
      Sciagneli za nie szybkp pieniadze i uciekli ......
      • Gość: Marek Re: Windows Me-totalna pomylka?? IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 08.11.04, 13:47
        Ja używam Milenium od 2000 roku. Kupiłem go razem z laptopem. Bardzo pilnuje
        tego co instaluje na komputerze. Nie mam żadnych problemów (zawiesił się przez
        te wszystkie lata tylko kilkanaście razy)Ale zdaje sobie sprawę że niekturzy
        faktycznie mogą mieć problemy, obserwuje poinstalowane po kilka programów anty
        vir, po kilka przeglądarek, po kilkanaście odtwarzaczy DVD. Tak dla tych ludzi
        niema systemu każdy jest niewystarczający. Co do XP to chciałem go kupić ale
        denerwuje mnie instalacja administrator, użytkownik. Ja jestem właścicielem
        komputera i jak sama nazwa wskazuje (PC)niechcę mieć narzucanych reguł typu
        administrator, dokumenty udostępnione i tym podobnych głupot.
        ME jest wystarczający i używany logicznie sprawdza się jak poprzednio Win 95 i
        Win 98. Wszystko zależy do czego używa się komputera i na jakie rozmiary
        systemu na dysku będziemy się godzić (są coraz więkrze bez żadnego powodu i
        ilość nie daje nic w zamian).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka