Dodaj do ulubionych

norton antywirus

IP: *.icpnet.pl 13.11.04, 17:40
mam problem z nortonem antywirusem... odinstalowalem go i nie moge
zainstalowac go z powrotem , instalacja zawiesz mi sie w polowie...mam
windowsa xp.
Obserwuj wątek
    • ano4 Re: norton antywirus 13.11.04, 18:25
      norton jest raczej syfiasty zaladuj sobie antivira z www.free-av.com. ile razy
      lece nortonem i nic nie znajduje to antivir zawsze cos wyniucha
      • Gość: Andrzej Re: norton antywirus IP: *.chello.pl 13.11.04, 18:49
        Kolejny znawca...
        Od kilku lat używam antywirusa i twierdzę, że jest to dobry program, może nie
        najlepszy, ale wystarczająco dobry. Tylko winda musi mieć wszystkie możliwe
        aktualizacje. W przeciwieństwie do Pandy, która znajduje wirusy, gdzie ich w
        istocie nie ma.
        Natomiast problem braku możliwości ponownego zainstalowania wynikać może tylko z
        powodu nie odinstalowania Nortona w całości. Zajrzyj do panelu sterowania.
        U mnie Norton to cztery odzielne podprogramy w "dodaj i usuń programy":
        LiveReg, Norton Antivirus, LiveUpdate, Norton WMI Update.
        • Gość: Uojciec Re: norton antywirus IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.11.04, 19:19
          > Od kilku lat używam antywirusa i twierdzę, że jest to dobry program

Dokladnie tak. Od dawna, odpukac, nic nie zlapalem z netu a komp chodzi w sieci
          prawie bez przerwy. Tez mialem podobny problem. Musisz w rejestrze wyszukac
          wszyskich resztek NAV, szukaj pod roznymi haslami. I wszystko wywal. Tylko,
          jezeli cos dzialajacego Symanteca zostalo u ciebie w kompie to nie odinstaluj
          tego przez pomylke. To chyba przez to ze NAV integruje sie Nortonem System Works
          i z Firewallem i pewnie najlepiej to usunac calosc a potem wgrac od nowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka