Gość: dp IP: *.icpnet.pl 13.11.04, 17:40 mam problem z nortonem antywirusem... odinstalowalem go i nie moge zainstalowac go z powrotem , instalacja zawiesz mi sie w polowie...mam windowsa xp. Link Zgłoś Obserwuj wątek
ano4 Re: norton antywirus 13.11.04, 18:25 norton jest raczej syfiasty zaladuj sobie antivira z www.free-av.com. ile razy lece nortonem i nic nie znajduje to antivir zawsze cos wyniucha Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: norton antywirus IP: *.chello.pl 13.11.04, 18:49 Kolejny znawca... Od kilku lat używam antywirusa i twierdzę, że jest to dobry program, może nie najlepszy, ale wystarczająco dobry. Tylko winda musi mieć wszystkie możliwe aktualizacje. W przeciwieństwie do Pandy, która znajduje wirusy, gdzie ich w istocie nie ma. Natomiast problem braku możliwości ponownego zainstalowania wynikać może tylko z powodu nie odinstalowania Nortona w całości. Zajrzyj do panelu sterowania. U mnie Norton to cztery odzielne podprogramy w "dodaj i usuń programy": LiveReg, Norton Antivirus, LiveUpdate, Norton WMI Update. Link Zgłoś
Gość: Uojciec Re: norton antywirus IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 13.11.04, 19:19 > Od kilku lat używam antywirusa i twierdzę, że jest to dobry program Dokladnie tak. Od dawna, odpukac, nic nie zlapalem z netu a komp chodzi w sieci prawie bez przerwy. Tez mialem podobny problem. Musisz w rejestrze wyszukac wszyskich resztek NAV, szukaj pod roznymi haslami. I wszystko wywal. Tylko, jezeli cos dzialajacego Symanteca zostalo u ciebie w kompie to nie odinstaluj tego przez pomylke. To chyba przez to ze NAV integruje sie Nortonem System Works i z Firewallem i pewnie najlepiej to usunac calosc a potem wgrac od nowa. Link Zgłoś