Dodaj do ulubionych

problem z monitorem dell 2425

13.10.24, 11:43
mam problem z monitorem Dell 2425, nie mogę ustawić menu w języku polskim, brak takiego języka na liście, jest angielski, hiszpański, francuski, niemiecki, rosyjski, chiński a polskiego brak, trochę to denerwujące, chyba czegoś nie rozumiem, chciałam sobie ustawić obraz, nie mogę tego zrobić w języku polskim
Obserwuj wątek
    • wariant_b Re: problem z monitorem dell 2425 14.10.24, 09:31
      jagoda85 napisała:

> mam problem z monitorem Dell 2425, nie mogę ustawić menu w języku polskim...

Niestety masz rację - produkty trafiające na polski rynek powinny się komunikować
      w języku polskim, ale często tak nie jest. Raczej trudno liczyć na wymianę firmware'u
      monitora i nie zostaje nic innego, niż korzystać z menu w języku angielskim, które jest
      dokładnie opisane w polskiej instrukcji do monitora (różne wersje P2425 z tym samym menu).

Dell posiada również oprogramowanie (Windows 10 i 11) Dell Display Manager
      do zarządzania monitorem z poziomu aplikacji Windows, ale nie znalazłem informacji,
      czy posiada szerszy zestaw obsługiwanych języków i zapewne nie działa po polsku.
      Zwykle taki program jest wygodniejszy w obsłudze niż menu ekranowe i joystick.

Tu jest adres do strony supportu dla monitora P2425:
      www.dell.com/support/home/pl-pl/product-support/product/p2425-monitor/drivers
      Polski podręcznik użytkownika, gdyby nie było go wraz z monitorem, znajdziesz np. tutaj:
      www.mediaexpert.pl/products/files/65/6524466/Instrukcja-obslugi-DELL-P2425.pdf
      • jagoda85 Re: problem z monitorem dell 2425 15.10.24, 14:30
        bardzo dziękuję za odzew, pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka