Gość: JERZY LAIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 17:59 dołożyłem drugi dysk twardy. w biosie dokonałem zmian, po uruchomieniu kompa drugi dysk jest widoczny, jak odpali windows to go w nim nie widać czy można coś z tym zrobić Link Zgłoś Obserwuj wątek
user0001 Re: DOKŁADAMY DRUGI DYSK TWARDY 25.11.04, 18:04 Założyć na nowym dysku partycje i sformatować je. Link Zgłoś
Gość: JERZY LAIK Re: DOKŁADAMY DRUGI DYSK TWARDY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:14 I tu się wylało mleko, nie mam pojęcia jak to zrobić Link Zgłoś
m.gregor Re: DOKŁADAMY DRUGI DYSK TWARDY 25.11.04, 19:18 W WinXP: Prawym na Moj komputer -> Zarzadzaj -> Zarzadzanie dyskami -> Prawym na dysk do zainicjowania -> Zainicjuj dysk -> Prawym na wolne miejsce -> Utworz partycje (jaka sobie tam chcesz: podstawowa, rozszerzona + dyski logiczne). Podczas tworzenia partyccji zapyta sie czy formatowac (oczywiscie sie zgadzasz). W Win98: niedawno byl taki watek o instalacji Windows98 i tam baaardzo dokladnie wszystko opisalem. Poszukaj. Link Zgłoś