Gość: misio-nasz IP: *.biysk.ru 16.12.04, 17:00 Witajcie, jak najlepiej podlaczyc kamere internetowa w Skype, aby moc widziec siebie/innego uzytkownika. Gdzie ustawia sie parametry? dziekuje, misio-nasz Link Zgłoś Obserwuj wątek
maizy_corny Re: Skype a kamera internetowa 22.12.04, 08:34 szukałam i wydaje mi sie ze skype to typowo telefoniczny program i chyba kamery nie przewidziano, może w tej płatnej wersji. Ale chcałabym sie mylic bo też chce korzystac z kamery Link Zgłoś
Gość: werty Re: Skype a kamera internetowa IP: *.radom.pilicka.pl 22.12.04, 09:42 I have a webcam. Can I use Skype to make video calls as well? Our current focus is to make the best voice-application on the planet. But we will be adding many new and exciting features in the future and video-calling is high up on the wish list. A więc na razie nie ma, ale w przyszłości jest to przewidziane> Tekst z FAQ ze strony www Skype'a. Link Zgłoś
maizy_corny Re: Skype a kamera internetowa 22.12.04, 15:01 dzieki werty, zaoszczedziles mi pol godziny dalszego kombinowania :). Pozdrawiam Link Zgłoś
korek100 Re: Skype a kamera internetowa 22.12.04, 19:39 A ja zapraszam specow i lamerow na forum o kamerach internetowych i nie tylko download-software-freeware.com/webcamforum/index.php na razie pusciutko ale moze w przyszlosci sie przyda Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Skype a kamera internetowa IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 22.12.04, 23:35 Proponowałbym Tobie do ogladania program Eyeball Chat:):)Może odbiór odbiega od skype, ale kamera jest rewelacyjna, możliwość rozmowy równiez istnieje jeżeli masz w miarę szybkie polaczenie to nie powinno byc problemu!Program wymaga krótkiej rejestracji jest darmomy polecam serdecznie:):):)Podaje link: www.eyeballchat.com/ Link Zgłoś