Gość: nie wiedząca IP: *.238.100.54.adsl.inetia.pl 02.01.05, 18:32 Mam karte telewizyją , kabel ale co dalej? ktoś mi to moze wyjaśnić Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mądrala Re: jak przegrać VHS na CD IP: *.local.berlin / 213.134.141.* 02.01.05, 18:50 spróbuj może z czarodziejskim słowem... Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: jak przegrać VHS na CD IP: *.toya.net.pl 02.01.05, 22:50 KARTA TV nigdy nie da ci dobrej jakości, to po 1 a po drugie zgrasz za pomocą np Ulead DVD Movie Factory , albo Pincacle Studio, Adobe Premiere Link Zgłoś
jdrk17 Re: jak przegrać VHS na CD 03.01.05, 00:12 Gość portalu: niktabc@vp.pl napisał(a): > KARTA TV nigdy nie da ci dobrej jakości... To prawda, niestety :( Ale zawsze można się po zrzuceniu pobawić filtrami(np. wyostrzyć, dodać lepsze kolory, zmienic rozdzielczość, wyciąć załamania taśmy (które znajdują nie na dole ekranu po zrzuceniu) ale głowa do góry zawsze to jest coś :) Ja korzystam z programu dołączonego do karty Tv, mam podłączone DVD z kartą przez kabel compositive...jesli jakiś problemik to pomogę...wystarczy napisać na maila:) jdrk17@tlen.pl Pozdrawiam Link Zgłoś