pavulon78 03.01.05, 18:41 Od jakiegos czasu OE otwiera mi się cholernie gługo (jakieś 2 minuty). Co może być tego przyczyną? Oprócz tego cały komp chodzi stabilnie i bez zarzutu. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zet Re: Otwieranie Outlook Express IP: 10.121.0.* 03.01.05, 20:19 Mozliwe ze masz zbyt duzo wiadomosci i to moze powodowac powolne otwieranie sie programu Link Zgłoś
pavulon78 Re: Otwieranie Outlook Express 03.01.05, 21:32 Raczej nie mam zbyt dużo wiadomości. Przeskanowałem kompma Ad-aware, znalazło jakieś g... w rejestrze. Wykasowałem to i chodzi ok. Ciekawe czy ten wpis w rejestrze miał jakiś wpływ na OE czy to tylko zbiego okoliczności ze juz działa ok. Ale i tak dzięki za odpowiedz. Link Zgłoś
Gość: l3 Re: Otwieranie Outlook Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 10:42 pavulon78 napisał: > Od jakiegos czasu OE otwiera mi się cholernie gługo (jakieś 2 minuty). Co może > być tego przyczyną? Oprócz tego cały komp chodzi stabilnie i bez zarzutu. Na XP? Miałem podobnie, problem zniknął po ściągnięciu jakiejś łatki z Windows Update. Link Zgłoś