el_pawel 07.01.05, 19:28 GERICOM. Czy ktoś miał do czynienia z produktami tej firmy. Mam zamiar kupić notebooka i przejżałem ich ofertę dobra cena i 24 miesiące gwarancji Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: notebook GERICOM 09.01.05, 14:02 Ja kilka razy mialem kontakt z serwisem tej firmy i bylo to przezycie cokolwiek wesołe (kompletny brak kompetencji) Link Zgłoś
el_pawel Re: notebook GERICOM 09.01.05, 14:26 ich oferta jest naprawde kusząca. znajomy ma i nie narzeka,jednak to jego pierwszy notebook. zastanawiam się i potrzebuję rady żebym potem nie żałował Link Zgłoś
Gość: SzybkiLopez Re: notebook GERICOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 16:42 no wiec jesli niebedzie Ci przeszkadzalo, ze wentylator bedzie Ci robil w domu przeciag i nieustanny szum to pozatym wszystko jest ok :))) zwykle obwiem pchaja do gericomow tanie procesory desktopowe ktore sie na maxa grzeja bo sa nieoptymalizowane do notebookow no i wentylator chodzi non stop i niejest ot przyjemne bo jest glosny. Link Zgłoś
el_pawel Re: notebook GERICOM 09.01.05, 17:16 tu jest link www.gericom.com.pl/?d=produkty&p=notebook&id=42 cenowo to chyba bez konkurencji Link Zgłoś
Gość: df Re: notebook GERICOM IP: *.katowice.msk.pl / 62.233.244.* 09.01.05, 19:24 jeszcze jest california access Link Zgłoś
Gość: jarb1 Re: notebook GERICOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 21:56 mam Gericoma już ponad rok napewno są lepsze notebooki,bardziej markowe ale jak sam zauważyłeś za te pieniądze trudno kupić coś lepszego,działa bezawaryjnie i nawet nie jest tak głośny,ja przynajmniej jestem zadowolony Link Zgłoś
Gość: el-nierozumiem Re: notebook GERICOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 22:05 jezeli masz straszna ochote kupic ten komputer to kup i nie szukaj usprawiedliwienia w sieci. To co napisza inni i tak nie ma dla ciebie znaczenia. nie rozumiem Link Zgłoś
md0512 Re: notebook GERICOM 10.01.05, 03:33 Witam :-) Gericom - muszę przyznać, że niezła firma. Jednakże ten wskazany w jednym z linków model to typowy przedstawiciel notebooka z desktopowym procesorem, więc ciężki, krótko pracujący na baterii i na dodatek hałasujący. Może lepiej wybrać coś z Centrino... Pierwszy lepszy, którego znalazłem: www.gericom.com.pl/?d=produkty&p=notebook&id=38 ...albo coś z California Access. Katalog CA: www.karen.com.pl/KatList.asp?r=1&id=18 i przykładowy notek: www.karen.com.pl/KatItem.asp?id=18&KatItemCId=2620 Życzę udanego zakupu :-) Link Zgłoś
Gość: zenka Re: notebook GERICOM IP: *.ipt.aol.com 06.03.05, 21:37 moj chlopak mial gericom, ktory sie spalil... :-/ spalony dostalam od niego w prezencie (bo mielismy nadzieje ze da sie go uratowac...) okazalo sie ze NIE DA SIE GO ZROBIC, wiec trzeba bylo kupic nowy. z mocnm postanowieniem "nigdy wiecej gericom" szukalam jakiegos taniego notebooka, szukalam szukakal i nagle pojawil sie w ofercie za 700€ ... gericom :-D i mam go, no troche go slysze, ale nie przeszkadza mi to. ma troszke ponad miesiac. wiec jeszcze nie moge za duzo powiedziec na jego temat, ale za ta cene nie kupilabym zadnego. i ladny jest, ma niebieska diode ;-) (no baba jestem, wyglad jest dla mnie wazny...) Link Zgłoś
caesar_pl Re: notebook GERICOM 06.03.05, 22:09 Patrzcie,czy jest opcja na oddanie jak sie nie podoba (do paru dni co najmniej).To jest bardzo wazne.Bo dzis mamy taki wybor..I gwarancja jest wazna.Jak 3 lata ,to bardzo dobrze,ale jak sie popsuje po tygodniu i na naprawe musisz miesiac czekac tez nie dobrze..Gericom sklada komputery z czesci z wolnego rynku.Dlatego tani.Bylbym ostrozny,tzn.bym nie kupil,bo akcje tej firmy sa juz tak malo warte,spadaja ciagle. Link Zgłoś