Dodaj do ulubionych

problem z panelem sterowania

IP: 82.160.38.* 12.01.05, 12:25
czesc prosze o pomoc
dzisiaj wlaczam kompa a tu nagle wlacza mi sie strona glowna, ktora mnie
informuje ze moj komputer moze byc zainfekowany spaware i gdy wchodze to sa
jakies strony z programami do usuniecia spyware. Moj problem jednak polega na
tym , ze chcialem zmienic ta strone na inna strone, ktora zawsze uruchamiala
mi sie podczas uruchamiania internetu , jednakze nie moge dostac sie do
panelu sterowania i pozniej do opcjii internetowych. Jest tylko krotkie
migniecie obrazu i ...nic. Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: niewiedzacy Re: problem z panelem sterowania IP: 82.160.38.* 12.01.05, 12:28
      o kurcze wlasnie teraz zobaczylem ze nie moge sie dostac rowniec do "moj
      komputer", "kosz" i "moje dokumenty"
      POMOCY!!!
    • Gość: piecyk gazowy Re: problem z panelem sterowania IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.01.05, 12:29
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=15679891&a=15680119
    • Gość: niewiedzacy Re: problem z panelem sterowania IP: 82.160.38.* 12.01.05, 12:52
      ok ale przeskanowalem wszystkimi mozliwymi programami i dalej nie moge sie
      dostac do panelu sterowania, mojego komputera, moich dokumentow i kosza :-))
      Tylko krotkie migniecie i nic...
    • Gość: niewiedzacy Re: problem z panelem sterowania IP: 82.160.38.* 12.01.05, 14:41
      mysle ze problem nie lezy w spaware bo przeskanowalem roznymi programami. widze
      ze nie moge sie dostac do wielu opcji systemowych np. przywracanie systemu.
      Moze problem tkwi w braku jakiegos pliku systemowego? Pomozcie!!
      • Gość: ri Re: problem z panelem sterowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 00:45
        Broń Boże klikać na tych stronach co niby ci usuną spyware. To właśnie na tych stronach ono jest. Kaspersky Anty Virus (darmowy) usunie Ci wszelki dziadostwo. I włączyć real-time protection i problemiki z głowy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka