Gość: Agnes IP: *.server / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 17:54 Nigdy nie przegrywałam muzyki ,którą mam w komputerze na płytkę CD,Proszę powiedzcie jak to zrobić.Proszę o szybką odpowiedź. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Agnes Re: przegrywanie IP: *.server / *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:21 To niewiele mi mówi.Chcę dodać,że jestem nowiciuszką w obsłudze komputera. Link Zgłoś
m.gregor Re: przegrywanie 14.01.05, 18:28 Jaka plyte chcesz nagrac? Zwykla audio ktora bedziesz mogla odtworzyc w wieży stereo/cd w samochodzie/discmanie? Jesli tak to wybierasz w Nero utworz plyte Audio CD. Potem przenosisz na taka plyte (w nero oczywiscie) plii MP3 i klikasz nagraj. Jesli chcesz utworzyc plyte z plikami MP3 (np. masz discmana odtwarzajacego pliki MP3) to wybierasz utworz plyte CD z danymi i na tak utworzona plyte przenosisz pliki MP3 i klikasz Nagraj. Nie wiem co wiecej potrzebujesz wiedziec. Jesli bedziesz miala pytania to smialo pytaj. Link Zgłoś
Gość: laik Re: przegrywanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:46 forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=35883 ja sie tu uczylem Link Zgłoś
m.gregor Re: przegrywanie 28.01.05, 12:16 Watek sprzed 2 tygodni...dziewczyna juz raczej sobie poradzila ;-) Link Zgłoś