Gość: leucomax IP: 212.51.202.* 19.01.05, 08:40 mam małe pytanko . Kupiłem Winde XP HE , chcę zainstalować go na komputerze gdzie dotychczas była piracka wersja prof. . Jak to zrobić aby po piracie nie było żadnego śladu dzięki za pomoc . Link Zgłoś Obserwuj wątek
amon-ra Re: instalacja windowsXP 19.01.05, 09:12 Sformatuj partycję z Windows XP Pro - nic nie pozostanie. Zrób przed tym kopię ważnych danych! Link Zgłoś
nyterk_70 Re: instalacja windowsXP 19.01.05, 09:39 Ważne dane (*.doc, save'y gier itp.) przeżuć na drugą partycję (jeśli masz), wypal na CD, albo skopiuj na PenDrive'a. Win XP - jeśli go wprowadzisz w tryb naprawy systemu, zachowuje wszystkie ustawienia (klawiszem R - przy instalacji). W przeciwnym przypadku usunie rejestr i stracisz wszystkie zainstalowane programy. Normalnie w czasie instalowania systemu wybierz formatowanie dysku i XP sam wszystko Ci posprząta. Link Zgłoś
Gość: leucomax Re: instalacja windowsXP IP: 212.51.202.* 20.01.05, 12:24 Dzięki wielkie za odpowiedzi . Wszystko poszło jak po maśle . Link Zgłoś