IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.05, 18:25
Posiadam pewien konspekt w formacie PDF. I nie mam pojęcia jak go edytować.
Nie moge skopiować do Worda itd. Czy ktoś może mi pomóc???
Z góry dziękuje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Plik PDF IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:41
      Jest taki sprytny program do konwersji pdf ---> word, nazywa się bodajże ABBY
      pdf converter.
      • Gość: Jacek Re: Plik PDF IP: *.bytom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:42
        Sorki, ABBY pdf transformer
        • neder Re: Plik PDF 25.01.05, 19:16
          Program nazywa się ABBYY PDF Transformer 1.0, i tu ściągniesz wersję próbną -
          pozwala na przetranformowanie 15 plików pdf (kazdy maksymalnie po 3 strony)

www.abbyy.com/download/?param=34704
          tylko uprzedzam, że program zajmuje dziadowsko dużo miejsca...
          pozdrawiam
          • Gość: marc Re: Plik PDF IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 25.01.05, 20:51
            Dzięki chłopaki, będe walczył;))))
            • Gość: neder Re: Plik PDF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:26
              ech...stereotypy... przed chwilą przeczytałam, że żadna kobieta nic mądrego na
              tym forum nie napisała... neder jest KOBIETĄ (tak jak Kopernik:))
              • Gość: piecyk gazowy Re: Plik PDF IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.01.05, 22:43
                Żądam dowodów! Najlepiej e-mailem na piecyk.gazowy<at>gazeta.pl. Tylko takie
                ujęcia, żeby nie było ŻADNYCH wątpliwości (żeby nie było niespodzianek tak jak
                z tą[?] Miriam).

;-)))))))))))))))))))))))
                • neder codzi o Kopernik(a)? ;p 25.01.05, 22:45
                • neder miało być chodzi a nie codzi:) 25.01.05, 22:46
                • m.gregor Re: Plik PDF 25.01.05, 22:47
                  To i ja sie podlaczam do komisji! Dowody prosze przesylac na: m.gregor@gazeta.pl
                  • Gość: Gosia Re: Plik PDF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:52
                    Neder...nie daj się ;))) Jestem z Tobą ;)))
                    P.S. www.adobe.com/products/photoshop/main.html
                    :)))
                    • neder Re: Plik PDF 25.01.05, 22:57
                      Gosia, nie mam pojęcia jak to zrobiłaś ale właśnie byłam na tej stronie...
                      (bynajmniej nie po to, żeby wygenerować zdjęcię Kopernika kobiety a tym
                      bardziej swoje:))
                      • Gość: Gosia Re: Plik PDF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:00
                        :)))
                  • Gość: piecyk gazowy Re: Plik PDF IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.01.05, 22:57
                    BTW: Na przewodniczącego Komisji proponuję Kalinowskiego11 (dobre nazwisko ma).
                    • m.gregor Re: Plik PDF 25.01.05, 23:03
                      O! Wlasnie! To jest nas 3 :-)
                      • Gość: Gosia Re: Plik PDF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:07
                        Zobacz Neder jak się szybko zebrali ;))) i do tego jacy zgodni :))))
                        • neder Re: Plik PDF 25.01.05, 23:10
                          Taaaaaaaaaaa........tyle, że jakiś czas temu tu chodziły takie ploty, że wydaje
                          mi się, że piecyk gazowy też ma coś do udowodnienia :) ;p
                          • m.gregor Re: Plik PDF 25.01.05, 23:13
                            O nie...Piecyk to 100% facet :-)
                            • Gość: Gosia Re: Plik PDF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:16
                              Hehehe..to prosimy o dowody :))), najlepiej mailem ;))) i takie ujęcia żeby nie
                              było wątpliwości :)))))))))))))))))))))))))
                              • Gość: piecyk gazowy Re: Plik PDF IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.01.05, 23:26
                                Dobra, dobra! Najpierw powołajcie komisję. Każdemu z ulicy dowodów dawać nie
                                będziemy! ;-)
                                • Gość: Gosia Re: Plik PDF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:28
                                  Komisja na razie z dwóch osób ale jest :)))))
                                  • Gość: piecyk gazowy Re: Plik PDF IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.01.05, 23:32
                                    A cóż to za komisja z dwóch osób? To nie komisja, to śmiech na sali
                                    (kolumnowej)! ;-P

Z poważaniem,

piecyk gazowy
                                    Prezes Lotnej Jednoosobowej Brygady Antyterrorystycznej
                        • m.gregor Re: Plik PDF 25.01.05, 23:12
                          Naukowo udowodniono ze mezczyzni potrafia dzialac w grupie i dla dobra grupy.
                          Sposrod siebie wyznaczaja jednego ktory dowodzi. Kobiety tak nie potrafia. W
                          kobiecej grupie kazda chce rzadzic. I nic sie im przez to nie udaje...;-)
                          • Gość: niktabc@vp.pl Re: Plik PDF IP: *.toya.net.pl 25.01.05, 23:23
                            czwarty do brydża też się znajdzie!!! :)
                            • neder chłopaki, po ilu jesteście? 25.01.05, 23:32
                              gify.smieszne.pl/okno.php?id=90&sc=http://www.logosms.pl/galeria-fun/baa9a7fc9944eb473ae6525f87010a5e.gif&opis=3.56

• Gość: piecyk gazowy Re: Plik PDF IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.01.05, 23:30
      Wyślij na piecyk.gazowy[at]gazeta.pl to Ci go przekonwertuję.

Jeśli skomplikowany dokument (tabele, wykresy itp.), to układ może się trochę
      posypać.
      • kalinowski11 Re: Plik PDF 26.01.05, 16:05
        Przepraszam koledzy , ale przed chwilą wstałem , jestem zawinięty i zaraz
        wychodzę do pracy ... proszę o wyjaśnienia :)
        • Gość: jaszczomp Co Ty kalinosiu11 stróżem nocnym jesteś ? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.01.05, 21:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka