IP: 212.244.29.* 07.02.05, 14:05
nie działa mi "ć", aczkolwiek "Ć" wyskakuje bez problemu.
nie wiem co się dzieje, nie wiem co mam robić. POMOCY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wujek_pawel Re: brak "ć" IP: 212.244.29.* 07.02.05, 14:13
      muszę dodać, że inne polskie znaki działają bez zarzutu
      • user0001 Nie szukaj magii... 07.02.05, 15:10
        Popatrz na tray, tam powninien siedzieć winowajca, zwykle jakaś aplikacja
        ustawia sobie skrót klawiszowy.
        Sterowniki pisze się z myślą o amerykańcach, którzy nie wiedzą iż isnieją inne
        kraje, a co dopiero inne alfabety, dlatego nie respektują one znaków narodowych.

Przejrzyj wszystkie uruchomione programy i znajdź ten który chce koniecznie
        używać 'alt + c'.
        • Gość: gosc Re: Nie szukaj magii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:21
          Sprawdź też programy rezydentne i quasitrojany.Może ich nie być w trayu.Na
          przykład wcześniejsza werscja X-cleaner i Ultrasnap zjadają polskie literki.
          • Gość: wujek_pawel Re: Nie szukaj magii... IP: 212.244.29.* 07.02.05, 15:40
            chłopaki, a tak prosto jak dla laika, dałoby się wytłumaczyć?
            co to jest tray??
            • Gość: Royal Re: Nie szukaj magii... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 17:16
              Te ikonki które są przy zegarku w prawym dolnym rogu.
              • Gość: Mariusz Re: Nie szukaj magii... IP: 212.122.214.* 07.02.05, 18:56
                a ja powiem tyle masz karte graficzna radeona to nie ma małego Ć bo to jest
                jakos blokowane prez hotkeys w ati catalist takie male gowienko a jedna i
                niestety sam niewiem jak to przestawic tzn umiem to przestawic bo nalezy
                zmienic tylko ustawienia skrotu ale po ponownym uruchomieniu kompa wszystko
                wraca spowrotem
                • Gość: wujek_pawel Re: Nie szukaj magii... IP: *.chello.pl 07.02.05, 21:55
                  mariusz, faktycznie mam radeona. i to wszystko przez kartę grafiki? w jaki
                  sposób to "wyleczyc"?
                  • m.gregor Re: Nie szukaj magii... 07.02.05, 22:04
                    Odinstalowac tamte sterowniki i zainstalowac te:
                    www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-8-09-041221m-020455c.exe
                    Roznia sie od tamtych tym ze nie maja bajeranckiego panelu sterujacego z
                    animacja tylko wszystko jest w zaawansowanych opcjach ekranu w postaci zakladek
                    (mozna ustawic dokladnie to samo)
                    • Gość: wujek_pawel Re: Nie szukaj magii..- rewelacyjna rada m.gregora IP: *.chello.pl 07.02.05, 22:35
                      jesli nie masz "ć" a masz radeona, posłuchaj rady m.gregora - u mnie się powiodło.
                      dziekuję serdecznie
                      pozdrawiam,
                      paweł
                      • Gość: mariusz Re: Nie szukaj magii..- rewelacyjna rada m.gregor IP: 212.122.214.* 08.02.05, 20:27
                        fakt ale jest tez inna mozliwosc usunac tamte sterowniki i zainstalowac te same
                        ale podczas instalacji odznaczyc zeby nie instalowalo tego dziwnego dodatku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka