IP: *.osiedle.net.pl 28.02.05, 22:48
potzerebuje programów do zmiany ip mojego kompa... jak mozecie podajcie
jakieś nazwy:]
Obserwuj wątek
    • kell99 Re: zmiana ip 01.03.05, 03:34
      nie da sie zmienic ip. ip dostarczane jest przez serwer firmy w ktorej masz
      wykupiony internet i od niej zalezy w jaki sposob dostajesz ip, kiedy i jakie (z
      ich puli). tyle razy juz o tym bylo. jak tobie serwer przyznaje na stale to
      skontaktuj sie z dostawca netu i tobie pomoga
      • Gość: nova Re: zmiana ip IP: *.osiedle.net.pl 01.03.05, 22:38
        najwyraźniej suabo sie znasz bo są takie programy... miałam kiedyś nawet ich
        liste ale gdzies mi ją wcieło... a teraz mi potrzebne są
        • m.gregor Re: zmiana ip 01.03.05, 22:56
          To ja powtorze za Kell'em: nie da sie zmienic adresu IP. Jest on przyznawany
          przez dostawce. Albo wpisujesz recznie jeden okreslony albo dostajesz
          automatycznie adres IP od dostawcy. Zmiana adres IP lezy tylko i wylacznie w
          gesti provider'a
    • Gość: neder Re: zmiana ip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:03
      tak z ciekawości - co to?
      - Steganos Internet Anonymus
      - JAP Anonimity & Privacy
      • doomboy Re: zmiana ip 01.03.05, 23:23
        Te programy maskują (ukrywają) adres IP, a nie zmieniają adresu IP, jest to
        drobna różnica, bo ADRESU IP NIE MOŻNA ZMIENIĆ, a na przyszłość słuchaj kell i
        mc.Gregora :)
        • Gość: neder Re: zmiana ip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:26
          rany, słucham, słucham ale z ciekawości pytam bo na innych forach o tym
          mówili.. a to, że pytam się tu jest dowodem, że macie ostateczne zdanie w
          powiekszaniu mojej wiedzy (sic!);p
        • Gość: neder nie rób z.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:27
          m.gregora szkota ;p
          • m.gregor A zawsze... 01.03.05, 23:30
            ...chcialem miec kilt i getry... ;-) Wiec moze robic. Rozwazam zmiane nicka na
            mc.gregor ;-D
            • Gość: piecyk gazowy Re: A zawsze... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.03.05, 23:32
              I tak podejrzewam, że z 95 proc. forumowiczów czyta "Ciebie" "MakGregor". :-)
              • Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:34
                prawdę mówiąc - łącznie ze mną...
                • m.gregor Re: A zawsze... 01.03.05, 23:35
                  neder...no wiesz co? Ty? Tego to bym sie nie spodziewal...;-) mgregor po prostu.
                  Zadne macgregor, mcgregor, mr. gregor i inne wersje NIE.
                  • user0001 Po tych MacGregorach, dowcip mi się przypomiał ;-) 01.03.05, 23:40
                    Żaden terrorysta nie zbuduje bomby atomowej, no chyba że nazywa się MuhamadGyver ;-)
              • m.gregor Re: A zawsze... 01.03.05, 23:34
                Albo Mr. Gregor :-D
            • doomboy Re: A zawsze... 01.03.05, 23:34
              Małe przejęzyczenie, zawsze i wszędzie słuchaj m.gregora :) (póki co mc.gregora
              nie słuchaj, a propo jest cała sieć fastfoodów McGregor stąd moje małe myślowe
              przeinaczenie :)).
              • m.gregor Re: A zawsze... 01.03.05, 23:36
                Ciekawe...zoftopiczylismy ten watek maksymalnie...ciekawe czy szefostwo wysle go
                na Alfa Centauri czy nie ;-)
                • gray Re: A zawsze... 02.03.05, 10:31

mnie się podoba ;-)
              • Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:36
                m.gregor zapomnij o kilcie, obłóż się musztardą - teraz jesteś parówką...;p
                • m.gregor Re: A zawsze... 01.03.05, 23:37
                  Bede niecenzuralny: obloze sie i musztarda i nawet ketchupem, tona ketchupu ale
                  jak Ty posmarujesz sie masełkiem i bedziesz bułką ;-D
                • Gość: piecyk gazowy Re: A zawsze... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.03.05, 23:38
                  Poproszę dwa m.gregory i colę! ;-)))
                  • m.gregor Re: A zawsze... 01.03.05, 23:40
                    m.gregory oczywiscie z piecyka...gazowego...;-D
                    • Gość: piecyk gazowy Re: A zawsze... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.03.05, 23:42
                      No i do tego duże frytki ofkoz. :-DDD
                      • Gość: nedr Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:44
                        potem bember na kanapę i mamy prawdziwego mężczyznę ;/
                        • m.gregor Re: A zawsze... 01.03.05, 23:45
                          Zalezy co sie bedzie robic na tej kanapie...;-)
                          • Gość: piecyk gazowy Re: A zawsze... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.03.05, 23:46
                            A wiesz, że ja też już bym się położył... ;-)
                          • Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:47
                            jak tak sobie przypomnę Bundy'ego to nie pamiętam, żeby coś szczególnego
                            robił...
                            • m.gregor Re: A zawsze... 02.03.05, 10:13
                              A od kiedy All Bundy jest typowym przedstawicielem naszej plci? ;-)
                              • Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:21
                                Tak jakoś wrył mi się w pamięć jako przestroga przed małżeństwem...;D
                                • m.gregor Re: A zawsze... 02.03.05, 10:45
                                  Moja przyszla zona jakos nie narzeka ;-D
                                  • Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:47
                                    widać ma szczęście, albo lubi musztardę i keczup ;D
                                    • m.gregor Re: A zawsze... 02.03.05, 11:05
                                      Nie lubi ani musztardy ani ketchupu ;-D
                                      • Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:10
                                        pozostaje w takim razie szczęście. No cóż, pozostaje mi tylko jej
                                        pozazdrościć ;p
                        • Gość: neder bamber nie bember..i neder nie nedr ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:45
    • m.gregor TOTALNIE ZOFTOPICZONY TOPIC n/t ;-D 01.03.05, 23:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka