Gość: nova IP: *.osiedle.net.pl 28.02.05, 22:48 potzerebuje programów do zmiany ip mojego kompa... jak mozecie podajcie jakieś nazwy:] Link Zgłoś Obserwuj wątek
kell99 Re: zmiana ip 01.03.05, 03:34 nie da sie zmienic ip. ip dostarczane jest przez serwer firmy w ktorej masz wykupiony internet i od niej zalezy w jaki sposob dostajesz ip, kiedy i jakie (z ich puli). tyle razy juz o tym bylo. jak tobie serwer przyznaje na stale to skontaktuj sie z dostawca netu i tobie pomoga Link Zgłoś
Gość: nova Re: zmiana ip IP: *.osiedle.net.pl 01.03.05, 22:38 najwyraźniej suabo sie znasz bo są takie programy... miałam kiedyś nawet ich liste ale gdzies mi ją wcieło... a teraz mi potrzebne są Link Zgłoś
m.gregor Re: zmiana ip 01.03.05, 22:56 To ja powtorze za Kell'em: nie da sie zmienic adresu IP. Jest on przyznawany przez dostawce. Albo wpisujesz recznie jeden okreslony albo dostajesz automatycznie adres IP od dostawcy. Zmiana adres IP lezy tylko i wylacznie w gesti provider'a Link Zgłoś
Gość: neder Re: zmiana ip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:03 tak z ciekawości - co to? - Steganos Internet Anonymus - JAP Anonimity & Privacy Link Zgłoś
doomboy Re: zmiana ip 01.03.05, 23:23 Te programy maskują (ukrywają) adres IP, a nie zmieniają adresu IP, jest to drobna różnica, bo ADRESU IP NIE MOŻNA ZMIENIĆ, a na przyszłość słuchaj kell i mc.Gregora :) Link Zgłoś
Gość: neder Re: zmiana ip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:26 rany, słucham, słucham ale z ciekawości pytam bo na innych forach o tym mówili.. a to, że pytam się tu jest dowodem, że macie ostateczne zdanie w powiekszaniu mojej wiedzy (sic!);p Link Zgłoś
m.gregor A zawsze... 01.03.05, 23:30 ...chcialem miec kilt i getry... ;-) Wiec moze robic. Rozwazam zmiane nicka na mc.gregor ;-D Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: A zawsze... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.03.05, 23:32 I tak podejrzewam, że z 95 proc. forumowiczów czyta "Ciebie" "MakGregor". :-) Link Zgłoś
Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:34 prawdę mówiąc - łącznie ze mną... Link Zgłoś
m.gregor Re: A zawsze... 01.03.05, 23:35 neder...no wiesz co? Ty? Tego to bym sie nie spodziewal...;-) mgregor po prostu. Zadne macgregor, mcgregor, mr. gregor i inne wersje NIE. Link Zgłoś
user0001 Po tych MacGregorach, dowcip mi się przypomiał ;-) 01.03.05, 23:40 Żaden terrorysta nie zbuduje bomby atomowej, no chyba że nazywa się MuhamadGyver ;-) Link Zgłoś
doomboy Re: A zawsze... 01.03.05, 23:34 Małe przejęzyczenie, zawsze i wszędzie słuchaj m.gregora :) (póki co mc.gregora nie słuchaj, a propo jest cała sieć fastfoodów McGregor stąd moje małe myślowe przeinaczenie :)). Link Zgłoś
m.gregor Re: A zawsze... 01.03.05, 23:36 Ciekawe...zoftopiczylismy ten watek maksymalnie...ciekawe czy szefostwo wysle go na Alfa Centauri czy nie ;-) Link Zgłoś
Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:36 m.gregor zapomnij o kilcie, obłóż się musztardą - teraz jesteś parówką...;p Link Zgłoś
m.gregor Re: A zawsze... 01.03.05, 23:37 Bede niecenzuralny: obloze sie i musztarda i nawet ketchupem, tona ketchupu ale jak Ty posmarujesz sie masełkiem i bedziesz bułką ;-D Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: A zawsze... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.03.05, 23:38 Poproszę dwa m.gregory i colę! ;-))) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: A zawsze... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.03.05, 23:42 No i do tego duże frytki ofkoz. :-DDD Link Zgłoś
Gość: nedr Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:44 potem bember na kanapę i mamy prawdziwego mężczyznę ;/ Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: A zawsze... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.03.05, 23:46 A wiesz, że ja też już bym się położył... ;-) Link Zgłoś
Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:47 jak tak sobie przypomnę Bundy'ego to nie pamiętam, żeby coś szczególnego robił... Link Zgłoś
m.gregor Re: A zawsze... 02.03.05, 10:13 A od kiedy All Bundy jest typowym przedstawicielem naszej plci? ;-) Link Zgłoś
Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:21 Tak jakoś wrył mi się w pamięć jako przestroga przed małżeństwem...;D Link Zgłoś
Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:47 widać ma szczęście, albo lubi musztardę i keczup ;D Link Zgłoś
Gość: neder Re: A zawsze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 11:10 pozostaje w takim razie szczęście. No cóż, pozostaje mi tylko jej pozazdrościć ;p Link Zgłoś
Gość: neder bamber nie bember..i neder nie nedr ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:45 Link Zgłoś