moni7ka 04.04.05, 21:32 Witam, czy ktoś może mi w kilku zdaniach napisać cokolwiek o programie Miro lub podać jakieś link do stronki na której znajdę jakieś informacje o tym progamie? Z góry bardzo dziękuję Monika Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: niktabc@vp.pl Re: PILNE - MIRO!!! IP: *.toya.net.pl 04.04.05, 21:39 Miro to monitory? ale program?? ___ Za LENISTWO się płaci. Zanim spytasz www.google.pl Link Zgłoś
moni7ka Re: PILNE - MIRO!!! 04.04.05, 21:58 monitory to znam, ale jest jeszcze program finansowo - księgowy :) Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: PILNE - MIRO!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.04.05, 22:27 Jest to program na tyle specjalistyczny i niepopularny, że ciężko coś znaleźć na jego temat w Sieci. Spytaj może jeszcze na forum Biznes albo Praca. Jedyne co mogę zaproponować ze swojej strony, to wersja demo innych systemów finansowo-księgowego: www.matrix.pl/detail-1c.asp?id=1313 www.intersystem.pl/demoraks.html Nie wiem, czy to Cię urządza, ale księgowość jest podobna i programy też. Link Zgłoś
moni7ka Re: PILNE - MIRO!!! 04.04.05, 22:32 dziękuję za informację :) potrzebuję niestety tylko miro, zaraz zapytam na "Biznesie" i "Pracy" pozdrawiam monika Link Zgłoś