Gość: mieciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 13:20 jak zablokować wystakujące okienta i reklamy w mozilli???? Link Zgłoś Obserwuj wątek
nicola21 Re: mozilla!!! 23.04.05, 16:01 Preferences -> Web Features -> Block pop up windows - to dla wyskakujacych okienek natomist jesli chodzi o reklamy to w ff jest extension adblock(od advertisement block), ktory blokuje flash-e i wszystkie grafiki na stronie, ale nie wiem czy istnieje wersja na mozille chcoiaz wydaje mi sie ze mozilla nie wspiera extensions Link Zgłoś
user0001 Re: mozilla!!! 23.04.05, 16:59 nicola21 napisała: > adblock [...] ale nie wiem czy istnieje wersja na mozille Formalnie nie istnieje wersja na mozillę, ale Mozilla 1.7 i FF 1.0 używają tego samego Gecko, podobnego XUL, więc nie ma dużych problemów. Wejdź na stronę adblocka (z mozilli) adblock.mozdev.org/ i zainstaluj adblock. U mnie ruszył także na mozilli i działał. Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: mozilla!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.04.05, 17:32 W Netscape też działa. Link Zgłoś