Dodaj do ulubionych

[Notebook na Allegro] Potrzebuję rady

23.06.05, 22:15
Zobaczcie proszę co kryje ten link:
www.allegro.pl/show_item.php?item=55574228
i wypowiedzcie się co do sprzętu. Wiele razy sugerowałem się Waszą opinią i
bardzo dobrze na tym wyszedłem, mam nadzieję, że i tym razem nie zawiedziecie.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cornolio Nie kupuj ! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 23.06.05, 23:20
      Dobra, żeby nie było - to jest moja opinia:

HP nie kupuj Ty, żadnej reputacji nie ma on, a moc jego po ciemnej stoi stronie.
    • Gość: AX Re: [Notebook na Allegro] Potrzebuję rady IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.06.05, 10:37
      Sprzedawca ma za dużo negatywnych opinii!!!
      • okrutny_mariuszek Re: [Notebook na Allegro] Potrzebuję rady 24.06.05, 12:22
        Dzięki!
        Posłucham sie.

PS - jakie negatywne opinie?
        chyba nie zrozumiałem dowcpiu
        • Gość: t Re: [Notebook na Allegro] Potrzebuję rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:47
          po każdej transakcji kupujący i przedający towar wystawiają sobie komentarze
          jak cos było nie tak to negatywne
          • okrutny_mariuszek Re: [Notebook na Allegro] Potrzebuję rady 24.06.05, 17:31
            t napisał(a):
            > po każdej transakcji kupujący i przedający towar wystawiają sobie komentarze
            > jak cos było nie tak to negatywne

No, mniej więcej wiem jak to działa bo mam konto na allegro. Sprawdziłem też
            konto/komentarze Oldkrupnika i nie ma negatywnych opinii. Sprawdziłem też jakie
            komentarze wystawiał innym Allegrowiczom i też nie budzi zastrzeżeń (jeden
            neutal i jeden negatyw, a pozostałe to pozytywne, choć trochę.... zakręcone).
            Chyba o co innego chodziło...
            O co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka