Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:14 prosze napisz krok po kroku co zrobic zeby zmniejszyc mp3 w cdex? sciagnelam, zainstalowalam ale nie wiem co dalej :( Link Zgłoś Obserwuj wątek
torrencik Re: DO TORRENCIKA !!! 02.07.05, 19:05 Przecież obsługa programu jest bardzo prosta - po polsku :) Otwierasz program. Z górnego paska wybierasz : Opcje > Ustawienia . w "Opcje kodeka" zmieniasz BITRATE na 128 lub mniej . Teraz znowu z górnego paska wybierasz "Konwersja" i "MPEG na MPEG". W nowym okienku wskazujesz na plik jaki chcesz zmniejszyć. Klikasz na "Konwertuj" i masz mniejszy plik :) Proponuję jednak używać KOPII orginalnego pliku ! Link Zgłoś
Gość: znowu ja Torrenciku... :(( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.05, 19:13 robie dokladnie tak jak mowisz, ostatecznie chyba konwertuje bo taki pasek sie zapelnia ale potem rozmiar jest nadal ten sam :(((((((( Link Zgłoś
torrencik Re: Torrenciku... :(( 02.07.05, 19:15 Niemożliwe ! Te BITRATE MUSI być mniejksze niż orginalnego pliku ! A może orginał ma 128 ??? Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl CDEX IP: *.toya.net.pl 02.07.05, 19:22 onma sparawdcza orginał a nie skonwertowany plik!!!! nie pytaj torrencika tylko mgregra mbucza kell99 oni ci odpowiedzą logicznie ja też się staram Link Zgłoś
neder Re: CDEX 02.07.05, 19:33 > nie pytaj torrencika tylko mgregra mbucza kell99 oni ci odpowiedzą logicznie > ja też się staram a Tobie co do tego kogo ona pyta? > onma sparawdcza orginał a nie skonwertowany plik!!!! hmm...no właśnie starasz się... jak widzisz torrencik też sobie pomógł;) pzdr. Link Zgłoś
torrencik Re: Torrenciku... :(( 02.07.05, 19:24 Przed chwilą właśnie przerobiłem plik 11 MB (bitrate 256) na 2.70 MB (bitrate 64). MUSI DZIAŁAĆ ! Link Zgłoś
torrencik Re: Torrenciku... :(( 02.07.05, 19:26 Przecież ten NOWY plik jest w folderze "Muzyka" a nie tam gdzie orginał! :) Porównujesz...ten sam plik :( Link Zgłoś