fazownik81 18.07.05, 10:30 nie moge zrozumiec tego programiku... podobno automatycznie podkreca karte ustawia zegar i ram karty ale ja jakos nie widze roznicy. i nie wiem czy ona sie podkreciła czy nie.:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
intermaniak Re: Jak działa ATI Tool? 18.07.05, 12:25 fazownik81 napisał: > nie moge zrozumiec tego programiku... podobno automatycznie podkreca karte > ustawia zegar i ram karty ale ja jakos nie widze roznicy. A GDZIE chciałeś zobaczyć te różnice ??? Link Zgłoś
mbucz Re: Jak działa ATI Tool? 18.07.05, 12:46 Najpierw odpowiedz na trzy podstawowe pytania: Czy masz kartę ATI, czy jest ona odpowiednio chłodzona i czy masz zainstalowane stery Omegi? Link Zgłoś
Gość: MICHU Re: Jak działa ATI Tool? IP: 213.199.221.* 18.07.05, 14:59 Nie ATI Tool ni epodkręca automatycznie karty... a umożliwia podkręcania kart, bez dodatkowego oprogramowania, tylko przy strownikach Omegi. Jak nie masz tych sterowników to lepiej ściągnij sobie "Red Line" tam możesz podkręcić karte dowolnie i jest to bardzo dobry program polecam. Link Zgłoś
fazownik81 Re: Jak działa ATI Tool? 25.07.05, 09:50 dzieki za odpowiedzi. mam ATI radeona 9200 SE (lipna ale jest) jakie sterowniki omegi???ostatnio srobiłem aktualizacje sterownikow. Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Jak działa ATI Tool? 25.07.05, 09:58 fazownik81 napisał: > dzieki za odpowiedzi. mam ATI radeona 9200 SE W takim przypadku to chyba nawet sterowniki omegi nie pomogą . Pozdrawiam . Link Zgłoś
mbucz Re: Jak działa ATI Tool? 25.07.05, 10:12 To odinstaluj obecna i zainstaluj stąd: www.omegadrivers.net/ Jest to mod oryginalnych Catalystów, który odblokowuje kilka funkcji, m in odblokowuje zmiany taktowania rdzenia i pamięci. Duuuużo informacji na te tematy znajdziesz: forum.tweak.pl/ PS Podkręcanie twojej karty nie zda się raczej na zbyt wiele. Link Zgłoś
fazownik81 Re: Jak działa ATI Tool? 25.07.05, 11:17 dzieki wielkie panowie:) pozdrowionka. Link Zgłoś