gini 10.11.09, 08:55 www.monde-diplomatique.pl/index.php?id=26 Poczekamy na ariadne moze ona skomentuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: To jest piekne 10.11.09, 14:34 1. Szkoda ze nie masz klipu. 2. A to: "Wskazuje on na wzrost nowego antysemityzmu, który rodzi się z krytyki Izraela, przenoszonej na wszystkich Żydów. Zauważa, że nawet na lewicy tolerancja dla takiego antysemityzmu jest widoczna. Uznaje, że nowa kultura oswajająca z antysemityzmem jest najbardziej niepokojącym zjawiskiem we współczesnej Europie." jest ciekawe i prawdziwe. Odpowiedz Link
gini Re: To jest piekne 10.11.09, 14:39 hansgrubber napisał: > 1. Szkoda ze nie masz klipu. > 2. A to: "Wskazuje on na wzrost nowego antysemityzmu, który rodzi > się z krytyki Izraela, przenoszonej na wszystkich Żydów. Zauważa, że > nawet na lewicy tolerancja dla takiego antysemityzmu jest widoczna. > Uznaje, że nowa kultura oswajająca z antysemityzmem jest najbardziej > niepokojącym zjawiskiem we współczesnej Europie." jest ciekawe i > prawdziwe. > hihihi, Ty nawet nie wies skad ja to podprowadzilam. Ale czekam az Ariadna wpadnie i skomentuje, bardzom ciekawa jej zdania. Odpowiedz Link
gini Hans prosze 10.11.09, 14:52 forum.gazeta.pl/forum/w,13,102778217,102778217,pomowienie_o_antysemityzm_przegralo_z.html Powiedz Perle, ze to nie ja , siedze kamieniem w Brukseli , jakby co mam swiadkow. Odpowiedz Link