Dodaj do ulubionych

laptop do ok 6000

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:40
Witam.Szukam laptopa do pracy na cad/cam i czasem wizualizacji.Wyświetlacz
15,4",procesor mobilny i dosc dlugi czas pracy baterii oraz gwarancja - to dla
mnie najwazniejsze, poniewaz musze wyjechac i wziac ze soba kompa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariner Re: laptop do ok 6000 IP: *.cust.tele2.pl 01.08.05, 12:31
      Jest w czym wybierać. Około miesiąc wstecz atrakcyjne były laptopy "ACER". To
      się szybko zmienia, aięc nie wiem jak jest teraz. Myślę, że warto poszukać na
      stronach internetowych czołowych producentów. Ceny, które producenci podają, to
      ceny sugerowane przez nich. W prakryce można kupić taniej. Mnie udało sie kupić
      za ok 300 PLN taniej ni z te ceny sugerowane.
      M.
    • Gość: ewa_szczecin Re: laptop do ok 6000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:58
      Na razie zastanawiam się nad: Acer 1694 WMLi, 9104WMLi, Aristo Slim 370, Amilo
      M1437. No i jestem w kropce.Co wybrać???
      • Gość: sdfsgffwqergfreqwc Re: laptop do ok 6000 IP: *.chello.pl 01.08.05, 21:17
        Masz 6 tys (czyli całkiem sporo), zależy Ci na gwarancji a zastanawiasz się nad
        badziewiastymi Acerami z 12 !!! miesieczną gwarancją??? Taki sprzęt jest dobry
        dla ciułaczy co ledwo uzbierają na laptopa w związku z tym w zamian za nieco
        lepszą konfiguracje rezygnują z dobrej marki i biorą takie wynalazki jak Acer.
        O Aristo już nawet nie wspomnę.
        Już lepiej z tym Fujitsu-Siemens, ale na Twoim miejscu brałbym tylko i
        wyłącznie Toshibe!! z 24 miesieczna gwarancja na starcie i możliwością
        rozszerzenia, jeśli ci się to przyda, nawet do 4 lat za nie tak duże pieniądze.
        Toshiba i IBM to najlepsi producenci notków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka