IP: *.stk.net.pl 13.08.05, 02:20
Witam każdego kto chce otrzymać odtwarzacz IPOD zupełnie za darmo!!!
Nie wierzysz że to możliwe??? A jednak.

Ja też nie wierzyłem do momentu kiedy mój kumpel otrzymał paczkę z odtwarzaczem. Pomyślicie może sobie - gość brednie wygaduje.
No jak kto uważa, ale spróbować przecież nie zaszkodzi.

Za rejestracje nic nie płacisz, wystarczy tylko, że się zarejestrujesz oraz wybierzesz odpowiadającego ci IPODa, zbierzesz paru kumpli i sprzęt jest twój.

A teraz do rzeczy.

Wchodzisz na stronę ipodsgiveaway.co.uk/index.php?referral=170056
Teraz podam kolejne kroki jak postępować aby zasłużyć na darmowego IPODa.
Tak więc (strona jest w języku angielskim ponieważ jest to strona brytyjska i przez to pewniejsza)

krok 1) Wchodzisz na stronę ipodsgiveaway.co.uk/index.php?referral=170056
- bardzo ważne żeby wpisać poprawnie tak jak podałem albo poprostu kliknąć na link.

krok 2) W prawym górnym rogu wpisujemy swój adres e-mail, potem klikamy "sing up" i przechodzimy do kolejnego okienka w którym podajemy swoje dane osobowe. Pamiętaj aby nie używać polskich liter. Przechodzimy dalej i wyświetla się okienko, że link aktywacyjny został wysłany na naszego e-maila (twojego - który podałeś).

krok 3) Wchodzimy na maila, otwieramy list i wchodzimy w specjalny link aktywacyjny. Po wciśnięciu go wyświetli się strona i wciskamy odnośnik "here" aby przejść do okna dzięki któremu zalogujemy się na stronkę.

krok 4) Wchodzimy w zakładkę "Complete an Offer" i wybieramy 3 baner (date.com), gdyż jest darmowy. Rejestrujemy się na tej stronie, ponieważ tylko wtedy mamy sponsora naszego IPODa. Pamiętaj że nie można używać polskich znaków, a dane musz być prawdziwe. I tutaj wszytko jest intuicyjne i nie powinieneś miec problemów z wypełnieniem formularzy i rejestracja.

krok 5) To ostatni krok jaki musimy wykonać aby wysłali ci odtwarzacz. A mianowicie chodzi o to, aby odpowiedniej liczbie osób (referrals) wysłać link z zakładki "Refer Friends" i one też muszą się zarejestrować (to bardzo ważne - gdy te osoby się nie zarejestrują to nici z IPODa). Za każdą osobę otrzymujesz 1 punkt. Na najlepszy odtwarzacz potrzebujesz punktów 14 a na najgorszego tylko 9.

I to koniec całej procedury.

Jeśli masz jakieś problemy to pisz na maila: morgothster@gmail.com a chętnie ci wszystko wytłumaczę.

Jeśli zachęciłem ciebie i innych, i trochę wytłumaczyłem procedurę zdobycia darmowego IPODa to wchodź na stronę: ipodsgiveaway.co.uk/index.php?referral=170056 i postępuj tak jak w opisanych przeze mnie krokach.

Z góry życzę wam szybkiego otrzymania wymarzonego odtwarzacza.
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: ipod?? IP: *.csk.pl 13.08.05, 10:15
      hehehe co za koleś. naiwnych szukaj wśród rodziny. A najlepsze jest "sing up".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka